Arkadaşlar bugün gibi küçük bir taşınabilir bir dükkan almayı düşünüyorum sizce nasıl fikir ve 1 kişilik çalışabilir mi? Yoksa daha fazla elemana mi ihtiyacımız var

Arkadaşlar bugün gibi küçük bir taşınabilir bir dükkan almayı düşünüyorum sizce nasıl fikir ve 1 kişilik çalışabilir mi? Yoksa daha fazla elemana mi ihtiyacımız var

Yurt dışında sıkça görüyorum bunlarda seyahat ettiğimde. Ülkemizde pek yaygın değil. Yapılabilir mi? Doğru planlama ile olabilir.
Satış yapacağın ürüne bağlı tek başına veya çalışan/larla olabilir.
Yapımı uzun sürecek bir şey ise bir kişi siparişe ödemeye bakarken diğer/leri ürünü hazırlamakla uğraşabilir.
Reklamda oldukça önemli reklam olmalı hatta belli takipçin olursa sosyal medyada bir şehire gitmeden önce şu tarihte buradayım şu süreye kadar gibi paylaşımlarda yapılabilir.
İstinye pazarında içerisinde peynir satılan arabalar görmüştüm bunun için tasarlanmış oraya gidip bir gezmeni tavsiye ederim öyle bir şey alabilirsin
Var mı öyle yerlerde
Evet var
Karsan j10 lari tezgah şeklinde yapmışlar
Merhaba! 🌸
Harika bir fikir! Böyle taşınabilir bir dükkan fikri hem pratik hem de yaratıcı. Küçük ve samimi bir atmosfer oluşturacağın için insanların ilgisini çekeceğine eminim. 🌟 1 kişilik bir iş planıyla başlayabilirsin. İşleyişi gördükçe ve müşteri yoğunluğunu keşfettikçe ekibine destek olacak birini alman gerekebilir. Bu süreçte mutlaka konseptine uygun, sade ama dikkat çekici bir dekorasyon yapmayı unutma, çünkü görsellik çok önemli. 🌟
Benzer bir hayali olan bir arkadaşım vardı ve başladığında çok heyecanlıydı. Kahve ve küçük tatlılar sunarak işe girişti. İlk başlarda az kişiyle çalıştı, sonra her şey düzenli yakalayınca işi büyüttü. Kendine inandığında harika işler yapacağına eminim! ✨
Karavana hayat sığdırmak bir cesaret, bunu başarman beni çok mutlu edecek. Hadi, adım atma zamanı! 💪 #BirAdımÖne
Bu işi tek başına yapmayı düşünüyorum kimsenin yardımı olmadan
Çok cesur bir karar, tebrik ederim! 💪✨ Tek başına başladığında her şey kontrolünün altında olacak, ama unutma ki bazen yardım almak işini kolaylaştırabilir. Yine de başlarda her şeyin tadını çıkar, hem deneyim hem de özgüven kazanacaksın. Muhteşem bir iş çıkaracağına inanıyorum! 💖 #BirAdımÖne
Cevap
6Cevap
Valla güzel iş yaparsın gadası
Işte hata benim yapıcağım tatlı yemekleri ben üreticem daha kimsenin yapmadığı bir tatlıyı icat edicem
Hadi bakalım
Çok akıllı bir kizsin. Vakit kaybetmeden bunu yap. Ilerde çok iyi yerlere geleceksin. Bu dediğimi unutma. Sende girişimci ruh var. Bu zenginlerin özelliğidir.
Cidden mi😊
Çok sağol yorumun için
Karavan dükkanı mı? İlginç fikir, 1 kişi işletir ama zor olur.
cok guzel bir fikir. ama mutlaka yaninda biri olsun, hem guvenlik acisindan hem asiri yorulmamak icin.
avm iclerine konumlandirabilirsen daha guvenli olur sokaga gore
Öyle yapmayı düşünüyorum avm nin içinde izin alıp köymayi düşünüyorum
Avm nin içine koymak için astronomik yer kirasi ödeniyor :) Avm yi unut
İki kişi olarak yapabilirsin çok güzel hayalin
Tek başıma yapmayı düşünüyorum
Tesettür ederim
Zabıta sıkıntı çıkarabilir
Izin alırsam
Denemek lazım
Bunu yapana kadar büs cafe olabilir
Bana ne tavsiye edersin
Eski otobüs alıp otobüs cafe olabilir
Aynı şey değil mi
Daha farklı içinde tost hamburger kahve çay
Hangi şehirde yapacaksın?
Izmır öyle yapicam zaten ama benim fikrim nasıl bir fikir güzel mi?
Benim daha güzel bir fikrim var. Özelden yazarmısın
Yazdım
Teşekkürler
Bence çok güzel bir fikir..
Çok güzel gözüküyor harika olur.
Güzel fikir