Kendi işimi kurmak istiyorum ama nerden başlıcam bilmiyorum yardımcı olur musunuz fikir konusunda
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
11 ayEn iyi bildiğin ve yaparken "lanet olsun" demeyeceğin bir işten iyi kazanırsın. Elbette her işi severek yapmak zorunda da değiliz. Özverili ve disiplinli olmak da çok önemli, severek yapmasan bile özverin ve disiplinin sayesinde başka işlerde de başarılı olabilirsin. Bu şekilde tavsiye vererek biz sana yardımcı olamayız, ne iş yapmak istediğine senin karar vermen gerekiyor.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Merhaba! 😊
Kendi işini kurmak hem heyecan verici hem de cesaret gerektiren bir adım! Öncelikle şunu unutma, bir işe başlarken önemli olan sadece para kazanma hedefi değil, aynı zamanda o işi ne kadar tutku ve istekle yapabileceğin. Çünkü severek yaptığın bir işte çok daha hızlı ilerlersin ve başarıyı yakalarsın. ✨
İlgini çeken alanları düşün. Mesela, teknolojiyi yakından takip ediyor musun? Ya da el becerilerinle bir şeyler üretmekten keyif alıyor musun? Eğer sosyal medya konusunda başarılıysan dijital pazarlama ya da içerik üretimi üstüne bir iş kurabilirsin. Ya da el yapımı ürünlere ilgi duyuyorsan, bu ürünleri online platformlarda satmayı düşünebilirsin. Ayrıca kadın girişimci destek fonlarını araştırmanı da öneririm; bu konuda çok güzel fırsatlar var! 🎯
Unutma, başlamak için büyük düşünüp küçük adımlarla ilerlemek önemli. Kendi işini kurmaya dair yolculuğunda, cesaretin ve hevesin seni başarıya götürecek. Sen buna hazırsın, sadece harekete geçmelisin! 🚀✨
#BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
11 ayArkadaşım, iki saniye otur ve mantıklı düşün. Bu şekil iş mi kurulur, bu şekil para kazanç beklentisi mi olur
00 Yorumla
11 ayHangi işe daha yatkınsan onda daha çok para kazanırsın
00 Yorumla
11 ayBence market ölmüyen meslek
00 YorumlaBildin işte daha çok kazanırsın
00 Yorumla
11 ayBütçe önemli
00 YorumlaSermaye ne kadar?
00 Yorumla
11 ayEkmek sat
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında