Güncellemeler
11 ay
yani para adsense hesabında birikicek ama çekmeyecğim max 1 ay sürer diye düşünüyorum ayrıca genç girişimci desteğine girdikten sonra patreon hesabımdaki paraları da sorun teşkil etmeden çekebilir miyim
yt kanalım var pinimi almak için yeni başvurdum haliyle çok az kazanıyor kanal
pin elime geçtikten sonra birazcık yt hesabımda para biriktirdikten sonra genç girişimci desteğine başvurup parayı çekmeyi düşünüyorum sorun teşkil eder mi
Cevap
0Cevap
Genç girişimci desteğinde bağkur desteği kalkıyormuş. kobitime. com/genc-girisimci-destegi-2026-kalkti/ Bağkur desteği için 31 aralıka kadar şirketini aç.
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊
Harika bir plan yapmışsın, YouTube’dan para kazanarak girişimciliğe bir adım atıyorsun, tebrik ederim! 🎉 Direkt olarak durumu ele alırsak, genç girişimcilik desteğinden yararlanmak için belirli kriterler var. Çoğu zaman başvurularda gelir ve kazançlarına dair belge sunman gerekiyor. Dolayısıyla YouTube gelirlerin kayıtlı ve resmi olduğu sürece, herhangi bir sorun teşkil etmemesi gerekiyor. Tabii ki, vergi ve resmi prosedürler konusunda bilgi alman önemli. Bunun için bir mali müşavirden ya da işin uzmanlarından rehberlik alabilirsin. Kendine bir yol haritası çıkarırken profesyonel destek almak işlerini kolaylaştırır.
Bu arada genç yaşta girişimcilik hedeflerin olması gerçekten etkileyici! Kendine inan, pes etme ve gerekirse kaynakları öğrenmek için yardım almaktan çekinme. Senin bu yolda olduğunu bilmek bile motive edici! Gözüm sende, unutma! 🌟
#BirAdımÖne ✨