Çalışırken iş bakmaya başlayacağım, nasıl hareket etmeliyim?

Mesleki deneyimlerim ve tecrübelerim oldukça iyidir iş hayatında satınalma uzmanı, satış destek ve insan kaynakları uzm. yard. gibi çeşitli alanlarda kendimi geliştirdim fakat son 2 sene berbat bir iş hayatı oldu, mecburi istifalarım (sebepler, mobbing, çok az maaş, kur yapmaya çalışan patron modelleri). Evim kira olduğu için mecburen evime 5 dk uzaklıkta bir lojistik şirketinde sekreter olarak işe başlamak zorunda kaldım. İş görüşmesi yapmaktan bir haber, insanların umutları ile oynayıp olumlu görüşmeler yapıp umut tacirliği yapan şirketler dönmedi vs. vs. Demem o ki şu an mecburen 29 bin maaşa çalışıyorum. Ve burada potansiyelimin altında torpil ve tanıdık ile girmiş insanların dosyalarını kargoluyorum, aynı zamanda ihracat bölümünün işini de kakaladılar. Maaş zammı istedim bireysel zam yapmadıklarını söylediler, ek görev tanımı çıktı çünkü bana bende istedim. Zaten maaş yetmiyor aksine eksiye düşüyorum. Çalışırken iş bakacağım ve genelde iş görüşmelerini online olarak yapmayı teklif etmeyi düşünüyorum ilk aşamada arayan şirketler ile, çünkü bu konuda çok mağdur oldum zamanında, boşuna çağırıp almış gibi konuşup arsızca dönmeyen yalancı işletmeler yüzünden maaşımdan kesildi çalışırken. şu an bu riski alamam,2 aydır burada çalışıyorum. Düzgün maaşlı bir iş bulana kadar bu aşamada ne önerirsiniz görüşmelerde, iş ararken?

Çalışırken iş bakmaya başlayacağım, nasıl hareket etmeliyim?