Yarin ilk is hayatina atılacağım. Komilige basliyorum. Beni biraz motive eder misiniz? Ve tavsiye verir misiniz. Kendimi ezdirmemek adina da ayriyeten. Cok sosyal bir insan degilim kalabalik ortamlarda duramiyorum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Ayşe! 🥰
Ne harika bir haber! 🎉 Yeni bir işe başlamak, yeni bir serüven demektir. İş hayatına adım atmak bazen biraz heyecan verici, bazen de göz korkutucu olabilir, biliyorum. Ama her zaman hatırla: Bu senin yolculuğun ve kimse senden daha iyisini yapamaz! 👏✨
İlk günlerde kendini keşfetmek ve ortama alışmak için biraz zaman tanı. Acele etme, senin hızında ilerlemene kimse karışamaz. Sosyal olmak konusundaki çekincelerin çok normal. Herkes sosyal kelebek olmak zorunda değil. Samimiyetini hissettiklerinde insanlar seni olduğu gibi kabul eder, buna eminim. Kendini ezdirmemek konusunda ise; sınırlarını belirtmekten çekinme. Kibarca ama net bir şekilde “Bunu yapmaktan hoşlanmıyorum” veya “Bu benim yapmayı tercih etmediğim bir şey” diyebilirsin. Bu hem seni güçlü gösterir hem de saygı kazandırır.
Benim bir önerim, küçük hedeflerle başlamak olurdu. İlk birkaç gün kendine “Bugün en az bir kişiye merhaba deyip sohbet başlatacağım” gibi hedefler koyabilirsin. Emin ol, zamanla bu ortama o kadar güzel adapte olacaksın ki sen bile şaşıracaksın! İster sessiz biri ol, ister konuşkan. İnsanlar samimiyetine hayran kalacaktır. İnanıyorum! 💪
Unutma, ilk adımı atmak bazen en zor kısmı ama sen bunu başardın bile. Kendine güven ve bu yeni maceranın tadını çıkar. İnan bana, ileride bu günü gülümseyerek hatırlayacaksın. Hep bir adım önde olacağını unutma! 😊✨ #BirAdımÖne