Yönetici ve patron potansiyelim var oldum olası, hangi meslekte kendi işimi kurabilirim?

Arkadaşlar 34 yaşıma kadar olan süreçte birkaç alanda deneyim sahibi oldum ve eğitim aldım. İşçi olup işçinin sırtından 3 kuruşa çalıştırıp zengin olan işverenlerden de açıkcası midem bulandı. Borcumu bitirip annemden gelecek para ile yatırım yapmayı bir yerden başlamayı düşünüyorum. İnsanlar ile iletişimim ve E-ticaret üzerinden pazarlama potansiyelim çok yüksek, kendi projemi ve markamın ismini kafamda oluşturdum. Başlangıç da E ticaret ile türkiyede pazar alanı pek olmayan bir ürünün satışını akıllı hareket ederek satışını online olarak mali düzeyi düşük tutacak şekilde satmayı düşünüyorum. Kadınların çok rağbet edeceğini düşündüğüm bir ürün bu arada. Devamında ben Cilt uzmanlığı alanında uzmanım, çok sağlam yerden eğitimim olmakla birlikte çok başarılı bir cilt uzmanıydım aynı zamanda vücut ve cilt masajı konusunda uzak doğu tekniği ile bioenerjimi de kullanarak ilerleyen süreçte e ticaret den bir birikimi yapıp butik bir yer açmayı düşünüyorum. Açacağım yer uzakdoğu tekniği ile saç ve yüz omuz bölgeleri dahil özel bitkiler ile hazırlayacağım karışımlar ile terapi yöntemi, aynı zamanda cilt bakımı. Böye uzak doğu müziği, tütsüler, buhurlar ve çok farklı bir kıyafet, ortam ın yeşil bir konsept ile konukları karşılayacağım yer olacak. Cilt bakım ürünleri de tamamen içeriği temiz olacak (aynı zamanda içerik uzmanıyım da ben) Sizce nasıl olur?

Güncellemeler
11 ay
Olmadı en kötü nişanlım ile yatırım yapıp arkadaşlar köy gibi yerde hayvancılık yapmayı düşünürüm yani. İşçi olmayacağım artık. Kalabalıklardan ve gürültülerden yoruldum kendi işimi yönetmek istiyorum, zamanım ile birlikte.
Yönetici ve patron potansiyelim var oldum olası, hangi meslekte kendi işimi kurabilirim?