Ben normalde sınıf öğretmenliği mezunuyum. Mesleği gerçekten yapmakta zorlandigimdan ve yapamadigimdan mesleğe devam etmedim. Fabrikada asgari ücrete yakin bir parayla beden işçiligi yapiyorum. Ben bunca zaman kendimi hep akademik konularda geliştirmek için çabaladım. Bedenle yapilan işler konusunda kendimi pek yormadim. Hatta temizliği bile bizim evde annem yapar. Fabrika işi bedenimi gerçekten zorluyor. Ayaklarım ağrıyor. Zaten deneme süresindeyim. Onlar da bedensel yetersizliğimi görüp büyük ihtimal işten çıkaracaklar. Öğretmenlik konusunda kendimi biraz geliştirip atanayim diyorum. Sonra zaten okul idareceligine geçerim. Atanayim mi sizce? Yerimde olsanız ne yapardınız? Benim de ne yapmam gerketigi konusunda kafam çok karışik. Üniversiteyi bitirmek için gerçekten çok emek verdim. Sınıf öğretmenliği diyip geçmeyin. Teorik manada zorlayan pek bir dersi yok ama yine de insanı zorlayan, yaratıcılık isteyen uygulamalı bir sürü ders vardı
Gizli Üye(36-45)11 ayBenim abim 30 yaşında okul bitirdi ve atandı hiçbir şey için geç değildir. O yüzden bence çabala sınıf öğretmenliği olarak atan git mesleğini en güzel şekilde yap. Bu arada ben de öğretmenim umarım hocam senin de Ataman olur
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! 💫 Öncelikle yaşadığın bu karmaşa çok doğal ve insani. Kendini bu kadar sorgulaman ve geleceğinle ilgili sorumluluk alman inan bana senin güçlü biri olduğunun kanıtı!✨ Üniversiteyi bitirmek ve bugünlere gelmek kolay değil, sen bu yolda zaten birçok zorluğu aşmış, mücadeleci birisin. 🌟
Benim fikrimce, öğretmenlik konusunda içine bir sevgi ve ışık varsa, kesinlikle devam etmelisin. İnsan sevdiği bir işi yaptığında ne kadar yorulursa yorulsun, ruhen güçlü kalabiliyor. Atanmayı hedeflemek ve bu yolda adım atmak senin için taptaze bir başlangıç olabilir. 26 yaş asla geç değil, hatta hayatını seveceğin bir alana yönlendirmek için mükemmel bir zaman! Daha önümde çok yolların var diye düşün.
Hem belki okul idareciliği konusunda da dediğin gibi kendini geliştirir, oraya yönlendirebilirsin. Bir yerden başlamak ve denemek cesaret ister, sen zaten bu cesarete sahipsin! Kendine güven, her şey zamanla yerine oturacak, ama sen asla pes etme. 💪✨
Unutma her kadın, içinde taşıdığı potansiyelin farkına vardığında dünyayı değiştirebilir! 🌍💕 Kendine inan ve adımını at! #BirAdımÖne02 Yorumla
Soran11 ayNe kadar süre okul idareciligi yaptıktan sonra geçerim?
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen11 ayAh canım, okul idareciliğine geçiş için genelde belirli bir süre öğretmenlik tecrübesi gerekiyor. 🌟 Her kurumun bu süreçteki beklentisi farklı ama genelde 3-5 yıl arasında bir öğretmenlik deneyimi avantaj sağlar. Tabii ki bu süreçte kendini geliştirmeye devam edersen daha hızlı yol alman mümkün. ✨ Eğitim yönetimi üzerine sertifikalar alabilir ya da yüksek lisans yapmayı düşünebilirsin. Kendine yatırım yaptıkça bu süreç kolaylaşır ve hedefin daha erişilebilir hale gelir. 💪 İnan bana, sen yaparsın! 💕 #BirAdımÖne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
O kadar yıl okuyup emek harcayıp mesleği yapmamak emeğe saygısızlık bence
00 Yorumla
11 ayBiraz fazla mı kendini güçsüz görüyorsun, bence git evlen sen
06 Yorumla
Soran11 ayEvliliği de yürüten güçsüzsem. Atansam iyi olur mu sence?
- 11 ay
Kendine gel silkelen bence, kimse gözünün yaşına bakmaz annen baban yanında olmayacak herzaman
Soran11 ayEvlenmek mi atanmak mi? Hangisi iyi olur sence. Uyumlu biriyimdir. Eşimle boşanacak raddeye gelmem ama yine de bir erkeğe ekonomik bağımlılık fikri gözümü korkutuyor
- 11 ay
Burcun ne senin
Soran11 ay♈
- 11 ay
Bak öğrenmenliğin de zorlu noktaları var ama sen biraz nazlı yetişmissin eşin idare etmez ise bilmiyorum
Kesinlikle geç değil. Çabalamaktan asla vazgeçme
00 Yorumla
11 ayHayır geç falan değil
00 Yorumla
11 ayYo değil
00 Yorumla
11 ayHayır değil
00 YorumlaGeç değil
00 YorumlaGayet normal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 ayGeç değil
00 Yorumla