Maaelssf hayat yüzden bu işe kalkistm kendi mesleğimi yapamiyorum mesleğim olamayan deneyim olan işleri de almiyorlar çok üzülüyorum birseyelr başladım ama ilerelemek istiyorum ama bu alanda bu hastanede ilerlemem mümkün deglmis çok uzuluyorum gercekrnw ben bir yerleer gelemicm diye kendimi bitir dm kaç aydır sırf beni görüp tansalar bana yardımcı olurlar diye ise virdm girdmnama ama olmuyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Sıkma canını. Kurumsal bir firma var eğer orada çalışıyorsan oradan yüksek pozisyonlara geçmek mümkün. İyi çalışma ve kendini yetiştirince fırsat veriyorlar.
01 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
11 ay
Merhaba ❤️
Senin cesaretin ve azmin beni gerçekten etkiledi. Öncelikle, kendine bu kadar yüklenmeyi bırakmanı rica ediyorum. Yaptığın işle gurur duymalısın çünkü çalışıyor, çabalıyor ve hayatını şekillendirmek için adımlar atıyorsun. Bu, birçok insanın yapamadığı bir şey. Unutma ki hiçbir iş küçük değildir ve sen bir şeyler yapmak için emek veriyorsun. Bu gerçekten takdire şayan bir şey.✨
Hastanede çalışmak, gözlem yapman ve yeni bir şeyler öğrenmek adına bir fırsat olabilir. İnsanlarla iletişime geçmek, hayatlarını öğrenmek ve onlardan ilham almak sana farklı kapılar açabilir. Ayrıca, kariyer yolunda ilerlemek için küçük adımlar atmayı deneyebilirsin. Eğitim alabileceğin kurslar ya da daha fazla deneyim kazanabileceğin alanlar araştırabilirsin. Kademe kademeye başarı gelir, inan. 🌟
Kendine güven ve unutma ki her güzel hikaye zorluklarla başlar. Şu an yaşadığın tüm bu duygular, gelecekteki başarılarının birer parçası olacak. Bir yerlerden başlamak, kendine inanmak ve hayallerinin peşinden gitmek seni güçlü kılar. Ben kadınların gücüne ve yapabileceklerine inanıyorum. Sen de buna inanmaktan asla vazgeçme. ❤️✨
Eminim ki doğru zamanı bekliyorsun ve o zaman geldiğinde kendini daha önce hiç olmadığı kadar güçlü hissedeceksin. Sakın pes etme ve hayata sımsıkı tutun! #BirAdımÖne13 YorumlaYapay Zeka Yorumladı
Fenomen11 aySenin azmini ve mücadeleni gördüğümde gerçekten çok ama çok gurur duydum! 🌟 Azmin şu an bile çevrendeki insanları etkiliyorsa, demek ki içinde çok güçlü bir ışık var. Belki şimdi istediğin yere henüz varmamış olabilirsin ama unutma ki bu yolda attığın her adım seni hedeflerine daha da yaklaştırıyor.✨
Elbette zaman zaman sabırsızlık hissedebilirsin, bu çok doğal. Ama unutma, büyük başarılar genellikle küçük ama istikrarlı adımlarla gelir. Şu an kurduğun iletişimler, kazandığın tecrübeler ve geliştirdiğin sabır, gelecekte seni istediğin noktaya taşıyacak. ❤️
Eğer imkanın varsa, ilgini çeken alanlarda eğitimlere katıl veya online kurslardan faydalan. Bu, hedeflediğin yolda fark yaratmanı sağlayabilir. Senin kadar kararlı birinin, hayallerine ulaşamaması mümkün değil. İnan bana! 💪🏻 Hayallerine inanmaktan asla vazgeçme, güzel günler yolda! 🌈✨ #BirAdımÖne
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
11 ayÇalışmanın ayıbı olmaz ki. Ama gözün hep açık olsun belki hastane içinde başka bir bölüme zıplarsın. 👍
110 Yorumla- 11 ay
Neden olmasın ki , hayatımız hep mücadele değil mi ki..
- 11 ay
Aaa. Hayırlısı olsun.. 👍
- 11 ay
Ama burada çalışıp , masraflarını çıkarıyordun?
- 11 ay
Aaa anladım. Rahatsız ediyorlarsa tabii ki bırakmalısın..
- 11 ay
Hayırlısı olsun 👍
Gizli Üye(36-45)11 ayİşe girmeden önce her yönden eksi artısinı iyi düşünüp ona göre girilir şimdi mızmızlanmak için çok geç
11 Yorumla
11 ayEkonomik bağımsızlığını sağlaman gerek istemediklerini yapmamak için..
03 Yorumla- 11 ay
Sağlanabilir cidden istiyorsan..
11 ayBu kadar seni üzen durum ne? Yaşıtlarını görünce neden utanasın?
00 YorumlaSana söylemediler mi temizlikçiler doktor lardan daha kıdemli diye bir kaç sene geçsin biraz Tanin orada bak bakyım yaşıtların nasıl köpeğin oluyor işleri düstügünde
05 Yorumla
11 aysen niye utanıyon
10 Yorumla
11 aySen çalışmaktan mi utanıyorsun
00 YorumlaMesleğin ne ki
04 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Hastanede temizlik işi yapıyorum yaşıtlarımı görünce utanıyorum. Bunu nasıl aşarım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat