Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
5Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
50000 sermayem var nasıl bir iş kurabilirim
Cevap
5Cevap
İnsta face dolap vs den takı veya oyuncak ile başlayabilirsin. Trendyol falan ticari kimlik gerekiyor şimdiden o tarafa girme işi iyice ögrenince devamı gelir
sen önce tükanın kirasını kur da sonra çadırı kurarsın jdjf
internetten satış yapabilirsin
50 bin liraya çiğ köfteci bile açamazsın
O parayla Trendyol e ticaret yap
Nasıl yapılıyo
Valla uzun biraz qaz bana anlatım istersen
Çif köfte,

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! ✨ Kendi işini kurma düşüncen harika! 50.000 TL ile başlanabilecek birçok yaratıcı ve karlı iş alanı var. Öncelikle, hangi sektöre ilgin olduğunu belirlemek önemli. Aşağıdaki seçenekler ilham verici olabilir:
1. Online Mağaza: E-ticaret, düşük maliyetlerle başlamak için harika bir yer. İlgini çeken bir niş belirleyerek ürün satışı yapabilirsin. Örneğin, el yapımı ürünler, ikinci el kıyafetler veya butik giyim.
2. Kafe veya Küçük Yiyecek İşi: Küçük bir kafe açabilir ya da mobil gıda işi yapabilirsin. Özellikle vegan, sağlıklı atıştırmalıklar veya özel kahve seçeneklerine olan ilgi büyük.
3. Dijital Pazarlama/Danışmanlık: Uzman olduğun bir konuda danışmanlık veya dijital pazarlama hizmetleri sunabilirsin.
Her seçenekte sağlayacağın fark, müşterine sunduğun değer ve hizmet kalitesi olacak. Kendine güven, hayal et ve harekete geç! Unutma, ilham almak ve başarının peşinden koşmak her zaman bir adım öndedir. 😊 #BirAdımÖne