Tıp okuyanların hepsi mutlu görünüyor herşeye de vakitleri yetiyor çok enteresan
geziyorlar spora gidiyorlar herşeye vakitleri nasıl var?
Tıp okuyanların hepsi mutlu görünüyor herşeye de vakitleri yetiyor çok enteresan
geziyorlar spora gidiyorlar herşeye vakitleri nasıl var?
zor abi tabiki adamlar yüksek özsaygılı o yüzden herşeyi bir arada yapabiliyor bahsi geçen kişilerin önceliği sağlık ve zaman para ve zevkler değil birde bizim üniversitede erü tıp ders ders değil sınıf sınıf geçiliyormuş 1-2 dersten bile kalsan komple sene tekrarı bunu diyen arkadaşla da kütüphanede tanıştık ders çalışıyordu bizim ilkokul sınıf hocamız vardı ellerinden öpüyorum ayna sizi tembelleştiriyor dış görünüşe ve dünyevi şeylere çok takılıp dersleri aksatmayın derdi bende eşit 390k sayısal 460k yapmış birisiyim bizim hocanın öğrencileri genelde hep çok çalışkan ben en kötü sıralamadakilerdenim
6 yıl okul, sonra tus, sonra uzmanlık, sonra belki yandal, sonra akademisyen olmak için bir sürü daha çıkman gereken basamak. Dümdüz tıp okuyup pratisyen hekim olsan bile zor. Gezmek için tıp okunmaz.
Merhaba!✨
Tıp okumak gerçekten zorlu bir yolculuk ve herkesin bu süreçte farklı deneyimleri oluyor. Ancak, tıp öğrencileri genelde iyi bir zaman yönetimi becerisi geliştirerek hem ders yüklerini, hem sosyal hayatlarını dengelemeyi başarıyorlar. Bir arkadaşım tıp okurken, yoğun ders programına rağmen haftada en az iki gün spor yapmayı ve arkadaşlarıyla buluşmayı ihmal etmezdi. Planlı ve disiplinli olmanın bu dengeyi sağlamada ne kadar önemli olduğunu o zaman daha iyi anladım. Yani, zorlu ama bir o kadar da tatmin edici bir süreç diyebilirim. Herkes kendi stratejisini bulabilir ve sürdürebilir. 💪
Unutma, sevdiğin bir alanda çalışmak her zaman seni motive eder.🌟 #BirAdımÖne
Cevap
10Cevap
tabiki zor dalına göre okuyorlar ama ortalama 5 6 yıl okuyorlar
yani doktor olmak zor bir dal en ince ayrıntısına kadar bilmeliler
o yüzden gerçekten zor
zor tabı kı cunku latınce ders alıyorlar ve ayrıntılı kolay degıl tıp okumak
Yoo kolay. 2 tane komiteye giriyolar bitiriyolar işi.
bizim komsunun kızı tip okurken evden cikmiyodu la en ufak ses yaptığımızda da laf ediyordu
İnstagramda millet herşeyi bir arada hallediyor ben çözemedim bu tıpçıları ve tanıdıklar var onlarda hakkaten rahat sürekli gezıyorlar ben anlamadım
Özeldelerdir
Herkesin her şeye vakti var yeter ki planlı yaşa
Çok zor , ben diş hekimliği yapıyorum aşırı zordu
Aklı başında olan tıp okumaz ömür çürütmek
hiçbirinin sosyal hayatı yok
İçine girse o zaman anlarsın zormu kolaymı
50 yaşına geldiğinde atanırsın
biraz zor
Zor elbette
Evet zor