evde kendi başıma mum tarzı işe başlamak istiyorum düğünlere vs nasıl başlamalıyım kafamda estetik düşünceler var el işimde kötü değil ne yapmalıyım önerileriniz var mı
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
Değil kim alacak niye alacak madame Coco dan english home dan almak varken
05 Yorumla- 11 ay
daha uygun fiyatlı oldugu ıcın alırlar diye düşündüm
- 11 ay
evet haklısın o konuda ama ben zaten sadece mum satmak istemiyorum böyle hediye seti seklınde bır kac tane sey daha ekleyerek satmak istiyorum sabun fikrini düşündüm ama riskli bence sabun fkri birinde alerjık bır sey olur falan aslında yaz tatilinde kendım bir şeyler üretmek satmak istiyoırum ticaret yapmak istiyorum o yüzden ilk etapta mumu falan dusundum
- 11 ay
evet onlar da mantıklı
11 ayMum yapıp mı satacaksın
011 Yorumla- 11 ay
aynen
- 11 ay
Tasarım bilgin olması lazım bence. Yoksa çok yapıp satan var. Özellikle düğün hediyeliklerinde
- 11 ay
evet zaten böyle yaratıcı seyler yapmayı planlıyorum cok yapanlar oldugu ıcın kafamda soru ısaretlerı var acıkcası sıfırdan başlamak istiyorum
- 11 ay
Önce hangi pazaryerinde satacağına karar ver. Satacağın hedef kitlesini belirle. Özgün olabileceğin bir niş alanı bul
- 11 ay
yanı Instagram trendyol veya shopier diye düşündüm mumun hedef kitlesi olur mu bilmiyorum ama yaparsam klasıkte yaparım cocuksu da yaparım
- 11 ay
Klasik yaparsan rekabet fazla olur. Seri üretim yapan makinelerin fiyat avantajını geçemezsin. Bir de evrak işlerini nasıl yapacaksın. Fatura vergi gibi durumları
- 11 ay
onları ailemın uzerınden veya bir tanıdıgmın uzerınden yapmayı dusunuyorum onlar sanırım ürün sattıkca oluyomus vergıler falan aslında onla da zarar eder mıyım dıye dusunuyprum
- 11 ay
Hepsini düşün. Maliyet hesabını hesapla. Rakiplerini araştır. Ona göre sektöre girersin
- 11 ay
evet işte ama deneyımsızım acıkcası hayatımda ilk defa bu tarz sey yapıcam onu iyice arastırmam lazım o yuzden
- 11 ay
Yanına güvenilir tecrübeli bir arkadaş al öyleyse. Gerekirse ortak olun ya da pay ver kendisine. Tek başına zaten bir süre sonra satış gelmezse motivasyon düşer. Yapmak istemezsin
- 11 ay
haklısınız tabi ama öyle bırını bulamam gıbı
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Evde kendim mum işine başlamak istiyorum sizce mantıklı mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 😊 Evde kendi işini başlatma fikrin gerçekten harika! Yaratıcılığını kullanarak kendi tarzını muma yansıtman, senin için hem keyifli hem de kazançlı bir süreç olabilir. İlk olarak, birkaç temel malzemeyle başlayarak denemeler yapabilirsin. Küçük adımlarla ilerlemek kendine güvenini artıracaktır.
İşinin başlangıcında, sosyal medyada estetik ve dikkat çekici fotoğraflar paylaşıp çevrenin ilgisini çekebilirsin. Ayrıca, düğün ve etkinlik planlayıcılarıyla iletişime geçerek seninle işbirliği yapmalarını sağlayabilirsin. Kendi mumlarını hediye olarak göndermek de iyi bir tanıtım olabilir. Yaratıcılığını ve estetik vizyonunu ön planda tutarak harikalar yaratacağına eminim. Bol şans! ✨#BirAdımÖne