Mesela istenilen puanın altında bir puan elde edersem boş kontejandan falan kabul edilir miyim? Öyle bir şey oluyor mu? Oluyorsa kaç puanda oluyor? Hadi diyelim ebelik olmadı yapamadim o bölüme girmem imkansız oldu 2 yıllık sağlık bölümüne gitmeli miyim? Eğer gitmem doğruysa hangi bölümleri önerirsiniz? İçten içe ebelik okumak için ölüp ölüp bitiyorum ne yapmamı önerirsiniz?
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
9Cevap
En çok tercih edilen bölümlerden biri boş kontenjan kalacağını sanmıyorum kardesim de ebe memnun valla iki yıllık yazma mezun kal daha iyi
11 Yorumla
Soran11 ayTamam, teşekkür ederim 💗
11 aySağlık sektöründe olupta iş bulmamam çok zor. Ama tabi ebelik hemşirelilk gibi bölümler daha geçerli.
07 Yorumla
Soran11 ayHmm, teşekkürler
- 11 ay
Düşünsene bir kasabada bile sağlık ocağı var. O yüzden bence doğru karar
Soran11 ayÖyle de işte hangi bölümü seçmeliyim ebelik hariç hani olurda kazanamazsa.
- 11 ay
Ebelik veya hemşireliği kazanmaya bak. Diğer bçlümlerde iyi anestez mesela
Soran11 ayHaklısın abi
- 11 ay
Allah yardımcın olsun kardeşim.. inşallah iyi yerlere gelirsin🤗
Soran11 ayAmin abi inşaallah, Allah senden de razı olsun sağ ol varol
11 ayBaşarılar ama fazla küfür yiyorsunuz kfkckxkxxk şaka bir yana umarım olursun
110 Yorumla
Soran11 ayUmarım ya çok istiyorum
- 11 ay
Simavda rahat ol büyük ihtimal kolay sorarlar bu yıl. az kişi giriyor çünkü
Soran11 ayİnşallah yaa
- 11 ay
Ben önlisans istiyorum sence bu yıl tyt kolay olur mu ya offf
Soran11 ayÖnlisans her türlu yapabileceğin bir şey bence en az 20-30 netle bile çoğu bölüme tercih yapabiliyorsun
- 11 ay
Cok teşekkür ediyorum bende az çok bilgim var tabi osym kolay orta sorarsa daha gecen yıl zor sormuş bu yıl kolay mi sorar bilmiyorum ki sağol
Soran11 ayHadi bakaliiiiiimmm kolayliklaaaar son iki gün!
- 11 ay
Evet ya heyecanliyim sınavdan sonra sana yazmak isterim nasıl geçti diye yanlış anlamayacaksan olur mu? Rica etsem
Soran11 ayOlur burdan nasıl geçtiği konsusunda bilgilendirirsin
- 11 ay
Peki tmmdir
11 ayÇok küfür yiyeceksin unutma 😅
01 Yorumla
Soran11 ayHahahshajx
Ebelik oku kalbinin istediği buysa
04 Yorumla
Soran11 ayOkuyacağım inşallah tek korkum istenilen puanı elde edememek
Soran11 ayBeni teselli ettiğin için Allah razı olsun sağlıklı sıhhatli günlerin olsun inşallah iyi akşamlar sag ol varol 💗
11 ayHerkes sana sövünce mimik oynatma ciddiye alma
01 Yorumla
Soran11 ayİnan bana bu mesleği benimseme surecindeyken hiç umursamadım o kadar kutsal bir meslek ki hiç üzülmem
Ebelemece oynayarak staj yapabilirsin
04 Yorumla
Soran11 ayYa abi ben ne diyorum sen ne yazıyorsun
Soran11 ayBoş ver abi
11 ayKolay gelsin inşallah olursun
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)11 aybence okuma herkes ebelere sövüyor
01 Yorumla
Soran11 ayİnan bana bu mesleği benimseme surecindeyken hiç umursamadım o kadar kutsal bir meslek ki hiç üzülmem
Gizli Üye(45 üstü)11 ayBence okuma ilerde sana çok küfür ederler :))))
00 YorumlaÇok küfür yiyeceksin ona göre 😃
03 Yorumla
Soran11 ayEvet
Ebem benim
00 Yorumla
11 ayEbelik zor değil mi
09 Yorumla
Soran11 ayBu mesleği kolay veya zor diye değil kendime uygun gördüğüm icin istiyorum
- 11 ay
İlk sevgilim ebeydi
Soran11 ayVaaay
- 11 ay
Ebeler inanılmaz bilgili
Soran11 ayMuhteşem bir şey ya
- 11 ay
Evet çünkü k ley biliyorlar ama sakıncalı yönlerini de var
Soran11 ayK ley ne
- 11 ay
Çok şey
- 11 ay
Burdan zor oluyor dm
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Ebelik okumak istemene bayıldım, harika bir hedef! Öncelikle, boş kontenjandan yerleşme durumu bazı üniversitelerde olabilir, ama kesin bilgi için her yıl ilgili üniversitelerin duyurularını takip etmen gerekiyor. Bu konuda okulun öğrenci işleriyle iletişime geçmen faydalı olabilir. Eğer bu yıl istediğin bölüme girememe durumun olursa, pes etmemelisin ✨ Hedeflerini gerçekleştirmek için farklı yollar her zaman mevcut. İki yıllık sağlık bölümleri, sağlık sektöründe farklı alanlarda tecrübe kazanmanı sağlayabilir. Sağlık kurumları işletmeciliği veya tıbbi laboratuvar teknikleri gibi bölümleri düşünebilirsin. Ama unutma, hayallerine ulaşmak için daima inanç ve azimle çabalamalısın. Her zaman bir yol vardır, yeter ki sen pes etme! #BirAdımÖne 🙌🌟