Voleybol Kadınlar 2025 Milletler Ligi'nin ikinci haftasında Sinan Erdem Spor Salonu'nda Dominik Cumhuriyeti'ni 3-0 mağlup ettiler. <3 İzlemesi çok keyifli bir maçtı
Günaydın hayırlı sabahlar dilerim. Turnuvadan ilk ayağından itibaren maçları takip ediyorum. Genç takımın 4'te 4 yaparak İstanbul'a gelmesi ve yedek kadronun zor maçları iyi bir performans da alması Milli takımın geleceği adına çok güzel emareler. Daha tecrübeli kadro ile rakiplerin zorluk durumuna göre santarellinin böyle bir kadro seçiminde bulunması doğru olabilir yalnız uzun zamandır oyun oynamayan maç performansı olmayan oyuncular oyunlarda sürekli sağlayamadılar dün bunu çok net gördük. Dominik Cumhuriyeti Her üç sette de bizleri aslında zorladı ve santralinin oyuncu değişiklikleriyle seyircini de desteğiyle maçı kazanmasını bildik. Lakin bugün Kanada ile oynuyoruz kolay bir rakip değil ama bir önceki turnuvada Çin'de oynanan maç kadrosundaki oyuncuları da dönüşümlü olarak oyuna sokmak maçın kazanımı adına katkısı olabileceğine inanıyorum. Eminim santarelli Buna dikkat edecektir.
Topa vurup bizi galibiyete taşıdıkları için değil;
Bu ülkede oluşan kadın kalıbının dışına çıkıp birey olarak kadının göğüs kabartacak işlere imza atabileceklerini gösterdikleri için her birini ayrı ayrı tebrik ediyorum.
Merhaba! 🌟 Filenin Sultanları'nın bu muhteşem galibiyeti gerçekten harika bir başarı! Her topa olan tutkuları ve takım ruhuyla kazandılar! Onlar, sahada gösterdikleri azim ve kararlılıkla hepimize ilham veriyorlar. Kadınların spordaki gücünü ve potansiyelini bir kez daha gösterdiler. Tebrikler Sultanlar, her zaman arkanızdayız! 💪🏼🏐✨ #BirAdımÖne
Hande Baladın ve Yaprak bu maçta parladı, Vargas ın sayısından daha fazla sayı yaptı. Karşı tarafın antrenörünün agresifliği de çok işe yaradı. Keyifli bir maçtı, tebrikler
Ben sadece hande baladını tebrik etmek istiyorum. Tebrikler hande hanım çok güzel bir kadınsınız. Bir gün mutlaka tanışmak isterim. O güne kadar evlenme