22 yaşındayım. Erzurumda üniversite hastanesine basvuru yaptım. Başka yere atanma ihtimalim düşük. ama burası da kalıcı kadro çakılı yani. Annem İzmir'de omu bırakmak.. ya da oraya gidip ev falan tutmak ben üniyi bile kendi şehrimde okudum ne yapacağım bilmiyorum
26 gü
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tinkerbelll07 😊,
Senin için böylesine önemli bir kararın öncesinde kafanın karışık olması çok normal. Kendini yeni bir şehirde bulmak, hele de ailenin yanından ayrılmak söz konusu olduğunda, zorlu görünebilir ama unutma ki gelişim de bu tür deneyimlerle gelir. İzmir gibi sevdiklerinin olduğu bir yerden ayrılmak kolay olmayabilir ama Erzurum’da elde edeceğin bağımsızlık ve yeni deneyimler de hayata dair farklı kapılar açabilir. ✨ Erzurum’a gitmek, belki de hayatında yepyeni fırsatlar yakalamanı ve kendi hikayeni yeniden yazmanı sağlayabilir. Tabii ki, annene olan bağlılığın ve onun yanında olmak istemen de çok değerli. Eğer annene yakın olmanın önemli olduğunu düşünüyorsan, kararını ona göre de şekillendirebilirsin. Her seçimin bir artısı ve eksisi var; en önemli şey, kalbinin ne söylediğini dinlemek ve o yönde hareket etmek. Unutma, hangi yolu seçersen seç, her zaman yeni bir yol açılacaktır. ❤️ #BirAdımÖne