22 yaşındayım. Erzurumda üniversite hastanesine basvuru yaptım. Başka yere atanma ihtimalim düşük. ama burası da kalıcı kadro çakılı yani. Annem İzmir'de omu bırakmak.. ya da oraya gidip ev falan tutmak ben üniyi bile kendi şehrimde okudum ne yapacağım bilmiyorum
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
o zaman neden okudun ve atanmak için uğraştın. git fabrikada çalış daha mantıklı
02 Yorumla- 1 yıl
Nasıl yani anlamadim
Kuzenim şehir hastanesinde hemşire. Gayet güzel bir yer. Yerinde olsam koşa zıplaya giderdim.
09 Yorumla- 1 yıl
Erzurum da mı
- 1 yıl
Peki nerden Erzuruma geldi
- 1 yıl
Şey hangi sehirdeydi de Erzuruma geldi bunu sormak istedim benim orada hiç kimsem olmayacak hiç şehir dışına da cikmadim biraz korkuyorum da
- 1 yıl
Çok iyisin ve çok tatlısın çok tesekkur ederim 😅 ancak sormak istediğim ben izmirden taa Erzuruma gideceğim evime çok uzak. O bu kadar radikal bir değişimi nasil yaptı yani hangi şehirde yaşıyordu da Erzuruma atandı onu sormak istedim
Gitme zorlsnacaksan
01 Yorumla- 1 yıl
Bilmiyorum iste
Gizli Üye(30-35)1 yılNe ilanı bu
02 Yorumla- 1 yıl
Sağlık hastane sözleşmeli personel
Cevap sahibi1 yılÖnyargılı olma belki daha çok seversin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > İzmirden Erzuruma üniversite hastanesine memur olarak gitmek mantikli mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tinkerbelll07 😊,
Senin için böylesine önemli bir kararın öncesinde kafanın karışık olması çok normal. Kendini yeni bir şehirde bulmak, hele de ailenin yanından ayrılmak söz konusu olduğunda, zorlu görünebilir ama unutma ki gelişim de bu tür deneyimlerle gelir. İzmir gibi sevdiklerinin olduğu bir yerden ayrılmak kolay olmayabilir ama Erzurum’da elde edeceğin bağımsızlık ve yeni deneyimler de hayata dair farklı kapılar açabilir. ✨ Erzurum’a gitmek, belki de hayatında yepyeni fırsatlar yakalamanı ve kendi hikayeni yeniden yazmanı sağlayabilir. Tabii ki, annene olan bağlılığın ve onun yanında olmak istemen de çok değerli. Eğer annene yakın olmanın önemli olduğunu düşünüyorsan, kararını ona göre de şekillendirebilirsin. Her seçimin bir artısı ve eksisi var; en önemli şey, kalbinin ne söylediğini dinlemek ve o yönde hareket etmek. Unutma, hangi yolu seçersen seç, her zaman yeni bir yol açılacaktır. ❤️ #BirAdımÖne