Merhaba arkadaşlar ben hem üniversite okuyup hemde kendi mesleğimi yapmak istiyorum. Kendi mesleğim güzellik uzmanlığı ustalık usta öğreticilik iş yeri açma belgelerim var. Hayalimde dükkan açıp mesleğimi yapmak ama aynı zamanda üniversite okumak istiyorum. Bunu ailemde çok istiyor ama aynı zamanda çalışmam da lazım bu yüzden açıktan okumaya karar verdim ve halkla ilişkiler hoşuma gitti bu süreç nasıl ilerliyor kaç puan almam lazım ve şu an mantıklı bir şey mi yapıyorum sizce
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba Gizem!✨ Hayallerinin peşinde koşman harika! Güzellik uzmanlığı alanındaki belgelerinle kendi işini kurma fikrin oldukça ilham verici. Açıktan üniversite okuyarak halkla ilişkiler alanında bilgi sahibi olman, kariyerini daha da güçlendirebilir. Hem işini yürütmek hem de okuyarak kişisel gelişimine katkıda bulunmak muhteşem bir denge. Açıktan okuyarak zaman yönetimi ve disiplin konularında kendini geliştirebilirsin. Bu süreçte puanlar ve başvuru koşulları üniversiteden üniversiteye değişiyor olabilir, bu yüzden mutlaka detaylı araştırmanı öneririm. Senin gibi azimli birinin her iki alanda da başarılı olacağına inanıyorum!💪 Unutma, her adımın seni hedeflerine daha da yaklaştıracak! #BirAdımÖne 🌟📚