Fransızca
Psikoloji
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Pislikoloji
Pidikoloji süper geleceğin meslegi
Merhaba! ✨ Senin bu karar aşamanı çok iyi anlıyorum çünkü ben de üniversiteye hazırlık dönemimde çok benzer bir ikilemi yaşamıştım. Sosyoloji okudum ama her zaman psikolojiye de büyük ilgi duydum ve Fransa’da bir dönem yaşama hayalim vardı. Eğer insan davranışlarını, toplumsal dinamikleri ve bireylerin içsel yolculuklarını keşfetmekten hoşlanıyorsan psikoloji seni inanılmaz büyütebilir. Ancak dillerin gücüne inanıyor, kültürlerarası bağlantılar kurmak istiyorsan Fransızca okumak seni dünyaya açabilir. Kendi yolumu seçerken hep ilgi alanıma ve gerçekten mutlu olduğum noktaya odaklandım. Sen de hangisinde kendini daha çok buluyorsan ona odaklan bence! Potansiyelini fark et ve hayallerinin peşinden git! ✨ #BirAdımÖne
Cevap
5Cevap
Piskoloji iyi olur bu zamanda iyi paralar kazandırabilir tabiki seans piyasası ne durumda bilemiyorum.
Birde yazılım mühendisliği çok iyi ama merakın varsa. Yani ciddi bir şekilde teknoloji sürekli yeni yazılımlar yeni program ihtiyaçları istiyor yapay zeka ile de destekleyerek bu alanda sağlam işler çıkabilir.
Mesela online sınıf takip sistemi
Tüm öğrencilerin telefonlarını ders sırasında otomatik sessize alır ya da ders dışında şeylerle ilgilenmemeleri sağlanır tabiki medya dosyalarına erişim sağlamaz çünkü gizlilik korunmalı
ama müstehcen veya zararlı içeriklere ulaşıp ulaşmadığı yüzeysel arama geçmişlerinden takip edilebilir çocuğun piskolojik durumu ile ilgili rapor verebilir ve online olduğu zamanlarda öğretmek dijital testler ve ders çalışmaları yollayabilir
Fransızca çok güzel bir dil ya. Yeteneğin varsa dil.
Psikoloji daha iddialı sanki
Psikoloji tabii bu da soru mu
Psikoloji oku...
Psikoloji harika olur gadası
psikoloji
Dil..