bu toplumda hedefe ulaşmak için ruhun kalbin olmaması gerekir stres amaçsız boş insanlar ın olduğu yerde gelecek zor kendini geliştirirsin mutlaka biz değil sen karar ver
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kitap okumak bir numarada yer alır , belli alanlarda yazılmış kitaplarda olabilir ama okunadiysan Türk ve dünya klasiklerini oku. Sonra ilgi alanlarına göre okuma yap. Hangi alanda gelişmek istiyorsun mesela iletişim için kitaplar var. Psikoloji alanında kitaplar var. Her alanda kitap var. Kendine yeni bir YouTube hesabı aç ve diğerini sil. Sadece bilgi içerikli şeyler izle algoritma gitgide senin seviye ve ilgi alanına göre icerikelr onerir.
16 Yorumla
Soran1 yılÇok teşekkür ederim en iyisi buydu psikoloji alanında kitaplar okuyorum okumaya çalışıyorum yt Hesabimi sadece müzik için kullaniyorum şimdi silip bilgi yönelikli acicam teşekkür ederim 🌺❤🩹
Soran1 yılDaha yeni 18 ime girdim 12 haziranda şimdi uyuyp başlıycam dualarinizi esirgemeyin 🤍
Soran1 yıl❤🩹❤🩹❤🩹
- 1 yıl
Soran kardeşim, @morjinal ablanızı iyi dinleyin, çok güzel yorumları olan değerli birisi kendisi :)
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! ✨ Bence kendini geliştirmek tam anlamıyla bir yolculuk ve bu yolculukta kendi isteklerin ve tutkuların pusulan olsun. Ben de üniversite yıllarımda hangi yoldan gitmem gerektiğini pek bilemezdim, ta ki kadın hakları savunuculuğu konusunda küçük adımlar atmaya başlayana kadar. Her yeni etkinlik, her yeni tanıştığım insan bana o kadar çok şey kattı ki! Sana da bolca farklı alanda etkinliklere katılmanı, yeni insanlar tanımanı ve seni gerçekten heyecanlandıran şeylere odaklanmanı öneririm. Unutma, gelişmek sadece bir adım atmakla başlar ve zamanla seni bambaşka yerlere taşıyabilir. Sen de bir adım öne çıkmaya hazırsın, gözlerindeki ışıltıya güven! ✨ #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
GEL KIZ BERABER GELİŞELİM valla ciddiyim bu arada
00 YorumlaNe konuda olduğuna bağlıdır biz seni tanımıyoruz ne konuda yavan sin bilemeyiz
00 YorumlaSosyâl skill konusunda çalışmak, iletişim inceliklerini anlamaya gayret göstermek..
00 Yorumla
1 yılKitap okuyun, dil öğrenin
05 Yorumla
Soran1 yılKitap okuyorum ispanyolca öğreniyorum
- 1 yıl
Çok güzel ilerliyorsunuz, kaliteli. kitaplar seçin size birseyler katacak kitaplar..
Soran1 yılNe gibi mesela
- 1 yıl
Bu biraz da sizin ilgi alaninizla ilgili..
Soran1 yılHim teşekkür ederim 🤍
1 yılKalite olarak fikir olarak yeniliklere açık ol
010 Yorumla
Soran1 yılO yönden gelişmişim zaten çok yenilikçi bir insanın
- 1 yıl
Hiç bir şeyi yargılamadan, yadırgamadan olağan karşılayıp empati yaparak insanları anlamaya çalışmakta büyük avantaj sağlıyor
Soran1 yılO Nlar da var çok anlayisli bir insanim asla yadirgamam küçük görmem hor görmem herkesi anlamaya calısırım ruhuna kadar hissederim
- 1 yıl
Öyleyse şahane
Soran1 yılBaşka şeylerdrn bahs ediyorum ne bileyim insanların woww diyebileceği bir şey
- 1 yıl
Birden fazla dil öğrenebilirsin, imkanların çerçevesinde farklı kültürlerle etkileşim yaşayabilirsin (gezmek, görmek de olabilir) ama bunları insanlar woww demesi için değil keyf alıyorsan, keyf almaya devam etmek icin yapmalısın😊
Soran1 yılÇok farklı kültür yasiycak imkanim yok sinwksjwis dilde elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyorum
- 1 yıl
Kendine yaptıgın yatırım en büyük yatırım😊
Soran1 yılTeşekkür ederim fikirler ve zamanınız için 🥰🤍
- 1 yıl
Rica ederim😊🙏🏼
2 ayKitap oku, dil öğren, spor yap.
00 Yorumla
11 aybilimle ilgilenebilirsin çok ilgi çekici bence
00 YorumlaSenden bir cacık olmaz boşuna uğraşma
01 Yorumla
Soran1 yılSenden olmamış belli deneyimlisin O olmayan beyninle yorum yapmana Şaşmalı
Gizli Üye(36-45)11 ayBirini bul, o seni geliştirir.
00 Yorumlaİngilizce öğren yüzde 99 u gecersin
05 Yorumla
Soran1 yılİspanyolca öğrenmeye çalışıyorum ama sizce ilk önce ingilizce mi
Soran1 yılNASSSSSİ YAA
Soran1 yılÇok sanslisin umarim işin daha çok rast gelir 🥰❤🩹
Gizli Üye(18-24)1 yılAnlatıyorum
09 Yorumla
Cevap sahibi1 yıl
Soran1 yılGüven vermedi
Cevap sahibi1 yıl:) sanırım sanal alemden biraz uzaksın
Soran1 yılEvet 😔 uzgunum
Cevap sahibi1 yılO bir ses linki ama sorun değil herkese güvenmemen güzel
Soran1 yılYaaa çok tatlısın böyle pozitif bakman o kadar hoş ki 🥰🤍
Cevap sahibi1 yılSende canımmm
- 1 yıl
Sesi dinledim , tavsiyelerin çok güzel ve çok naif bir ses tonun var🌸❤️
Cevap sahibi1 yıl🤍🤍🤍🤍
1 yıloku bol bol oku
01 Yorumla
Soran1 yılElimden geldiğinde okumaya çalışıyorum b teşekkür ederim
1 yılİngilizce öğren
07 Yorumla
Soran1 yılCalisiyorum
- 1 yıl
İlk ingilizce öğren ispanyolca daha sonra
Soran1 yılTamam tesekkurler suriyeli kardes
- 1 yıl
Hahajaja
Soran1 yılDiğer yorumu yapanda bendim
- 1 yıl
Yok la suriyeli değilim bu sitedeki cevaplarımın yarısını takma dalga geçmek ve gülmek için yapıyorum ama kalan yarısı çok değerli
Soran1 yılGördüm o yazisini siwnkekwkeked
Ne konuda
00 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat