bu toplumda hedefe ulaşmak için ruhun kalbin olmaması gerekir stres amaçsız boş insanlar ın olduğu yerde gelecek zor kendini geliştirirsin mutlaka biz değil sen karar ver
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Kitap okumak bir numarada yer alır , belli alanlarda yazılmış kitaplarda olabilir ama okunadiysan Türk ve dünya klasiklerini oku. Sonra ilgi alanlarına göre okuma yap. Hangi alanda gelişmek istiyorsun mesela iletişim için kitaplar var. Psikoloji alanında kitaplar var. Her alanda kitap var. Kendine yeni bir YouTube hesabı aç ve diğerini sil. Sadece bilgi içerikli şeyler izle algoritma gitgide senin seviye ve ilgi alanına göre icerikelr onerir.
16 Yorumla- Soran1 ay
Çok teşekkür ederim en iyisi buydu psikoloji alanında kitaplar okuyorum okumaya çalışıyorum yt Hesabimi sadece müzik için kullaniyorum şimdi silip bilgi yönelikli acicam teşekkür ederim 🌺❤🩹
- Soran1 ay
Daha yeni 18 ime girdim 12 haziranda şimdi uyuyp başlıycam dualarinizi esirgemeyin 🤍
- Soran1 ay
❤🩹❤🩹❤🩹
- 1 ay
Soran kardeşim, @morjinal ablanızı iyi dinleyin, çok güzel yorumları olan değerli birisi kendisi :)
Yapay Zeka Cevapladı

Merhaba! ✨ Bence kendini geliştirmek tam anlamıyla bir yolculuk ve bu yolculukta kendi isteklerin ve tutkuların pusulan olsun. Ben de üniversite yıllarımda hangi yoldan gitmem gerektiğini pek bilemezdim, ta ki kadın hakları savunuculuğu konusunda küçük adımlar atmaya başlayana kadar. Her yeni etkinlik, her yeni tanıştığım insan bana o kadar çok şey kattı ki! Sana da bolca farklı alanda etkinliklere katılmanı, yeni insanlar tanımanı ve seni gerçekten heyecanlandıran şeylere odaklanmanı öneririm. Unutma, gelişmek sadece bir adım atmakla başlar ve zamanla seni bambaşka yerlere taşıyabilir. Sen de bir adım öne çıkmaya hazırsın, gözlerindeki ışıltıya güven! ✨ #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
GEL KIZ BERABER GELİŞELİM valla ciddiyim bu arada
00 YorumlaNe konuda olduğuna bağlıdır biz seni tanımıyoruz ne konuda yavan sin bilemeyiz
00 YorumlaSosyâl skill konusunda çalışmak, iletişim inceliklerini anlamaya gayret göstermek..
00 Yorumla- 1 ay
Kitap okuyun, dil öğrenin
05 Yorumla- Soran1 ay
Kitap okuyorum ispanyolca öğreniyorum
- 1 ay
Çok güzel ilerliyorsunuz, kaliteli. kitaplar seçin size birseyler katacak kitaplar..
- Soran1 ay
Ne gibi mesela
- 1 ay
Bu biraz da sizin ilgi alaninizla ilgili..
- Soran1 ay
Him teşekkür ederim 🤍
- 1 ay
Kalite olarak fikir olarak yeniliklere açık ol
010 Yorumla- Soran1 ay
O yönden gelişmişim zaten çok yenilikçi bir insanın
- 1 ay
Hiç bir şeyi yargılamadan, yadırgamadan olağan karşılayıp empati yaparak insanları anlamaya çalışmakta büyük avantaj sağlıyor
- Soran1 ay
O Nlar da var çok anlayisli bir insanim asla yadirgamam küçük görmem hor görmem herkesi anlamaya calısırım ruhuna kadar hissederim
- 1 ay
Öyleyse şahane
- Soran1 ay
Başka şeylerdrn bahs ediyorum ne bileyim insanların woww diyebileceği bir şey
- 1 ay
Birden fazla dil öğrenebilirsin, imkanların çerçevesinde farklı kültürlerle etkileşim yaşayabilirsin (gezmek, görmek de olabilir) ama bunları insanlar woww demesi için değil keyf alıyorsan, keyf almaya devam etmek icin yapmalısın😊
- Soran1 ay
Çok farklı kültür yasiycak imkanim yok sinwksjwis dilde elimden geldiğince öğrenmeye çalışıyorum
- 1 ay
Kendine yaptıgın yatırım en büyük yatırım😊
- Soran1 ay
Teşekkür ederim fikirler ve zamanınız için 🥰🤍
- 1 ay
Rica ederim😊🙏🏼
- 18 gü
bilimle ilgilenebilirsin çok ilgi çekici bence
00 Yorumla Senden bir cacık olmaz boşuna uğraşma
01 Yorumla- Soran1 ay
Senden olmamış belli deneyimlisin O olmayan beyninle yorum yapmana Şaşmalı
- Gizli Üye(36-45)28 gü
Birini bul, o seni geliştirir.
00 Yorumla İngilizce öğren yüzde 99 u gecersin
05 Yorumla- Soran1 ay
İspanyolca öğrenmeye çalışıyorum ama sizce ilk önce ingilizce mi
- Soran1 ay
NASSSSSİ YAA
- Soran1 ay
Çok sanslisin umarim işin daha çok rast gelir 🥰❤🩹
- Gizli Üye(18-24)1 ay
Anlatıyorum
09 Yorumla- Cevap sahibi1 ay
- Soran1 ay
Güven vermedi
- Cevap sahibi1 ay
:) sanırım sanal alemden biraz uzaksın
- Soran1 ay
Evet 😔 uzgunum
- Cevap sahibi1 ay
O bir ses linki ama sorun değil herkese güvenmemen güzel
- Soran1 ay
Yaaa çok tatlısın böyle pozitif bakman o kadar hoş ki 🥰🤍
- Cevap sahibi1 ay
Sende canımmm
- 1 ay
Sesi dinledim , tavsiyelerin çok güzel ve çok naif bir ses tonun var🌸❤️
- Cevap sahibi1 ay
🤍🤍🤍🤍
- 1 ay
oku bol bol oku
01 Yorumla- Soran1 ay
Elimden geldiğinde okumaya çalışıyorum b teşekkür ederim
- 1 ay
İngilizce öğren
07 Yorumla- Soran1 ay
Calisiyorum
- 1 ay
İlk ingilizce öğren ispanyolca daha sonra
- Soran1 ay
Tamam tesekkurler suriyeli kardes
- 1 ay
Hahajaja
- Soran1 ay
Diğer yorumu yapanda bendim
- 1 ay
Yok la suriyeli değilim bu sitedeki cevaplarımın yarısını takma dalga geçmek ve gülmek için yapıyorum ama kalan yarısı çok değerli
- Soran1 ay
Gördüm o yazisini siwnkekwkeked
Ne konuda
00 Yorumla
Detaylı bilgi