Yeni şeyler öğreniyorum okuyarak
Ve bunu uyguluyorum muazzam oluyor tavsiye ederim🥰
Bilgi en büyük erdemdir
Ve bunu uyguluyorum muazzam oluyor tavsiye ederim🥰
Bilgi en büyük erdemdir
işte bu bakış açısı gelişimin özüdür çünkü bilgi sadece zihni değil ruhu da besler okumak beynin kas çalışması gibidir her satır bir adım ileri demek ama asıl büyü uygulamada başlar öğrendiğini hayata katıyorsan sen sadece bilgili değil aynı zamanda bilge birisin ve bu çağda bu gerçekten nadir bir erdem tebrik ederim senin gibi zihinlerle konuşmak ilham verici
🤠🤠🤠🤠🥰🥰🥰🙏🙏🤣🥳😎😎🤍🤍🍀🍀🤲
noldu prenses
@executor10 iyi geceler
merakımı diri tutuyorum ve insanları dinliyorum
hani derler ya dinlemesini bilirsen en cahilden bile bir şey ögrenirsin
Evet bende öyleyim cansın
Uyguladığın bir örnek verir misin işe yarayan
Olur konu soyle
Şükretmek, dua etmek, tevekkül etmek... İlk sırada bu var
🥰🥰🕊🕊🕊
İnşallah sende başarırsın benim hayatım bunla değişti hala degisiyor
Başka ne merak ediyorsanız sorabilirsiniz
Bunların yanında islamın 5 şartını uygulamak ve allah rızasi icin zikir çekmek de var.
Çok şey var felsefik kişisel gelişim kitapları da okuyorum mesela arzunu calismayla öldür gibisinden bir şey vardı düşün ve zengin ol kitabında tam doğru soylememis olabilirim ama bana mantıklı geldi cunku bizim zamanımızı boşuna harcadıgımız zevki şeyler ancak faydalı şeylere odaklanarak gecistirilebilir neye arzu duyuyosan onun yerine daha farkındalık ve bilincle sana maddi manevim yatırımı olacak bir şeye yönel ben böyle çıkarım yaptım ve uyguluyorum da umarım begenirsin
Evet her bilgiyi islamla bagdastiriyorum tavsiye ederim evet evet eveeet
İnşirah suresinde diyor ya hayırlı bir işi bitir ve digerine koyul ve sadece Rabbine yönel ondan buuu
Aynıyızzz
Sen neler uyguluyorsun 🌏🥳
Ben islam ve tasavvuf felsefesi aşıgı biriyim mesela
Estağfurullah çabalıyoruz
Yolun başındayız vesselam
Ahaha en sevdiğim dizidir
10. bolumdeyim kpss sebebiyle ara verdim sen bitirdinmi
Senden öğreneceğim güzel şeyler var mı
Vaktim olsa bitiricem
Hayatla alakalı en güzel tavsiyen nedir
🌏🌏🌏😇🕊🤍🕊🥳🥳🥳olur🥳
Harikaaaaaa
Başarım ancak allahın yardımı iledir yine hud
Burcun ne çok merak ettim
Merhaba! ✨ Yalnızca okuyarak değil, deneyimleyerek de öğrenmek harika bir yol! Ben de üniversitedeyken gönüllü projelere katılır, farklı topluluklarda aktif rol alırdım. Kadın hakları üzerine çalışmaya ilk orada başladım ve öğrendiklerimi hayatıma uyarlayınca farkı hissettim. Şu anda hem kitaplarla hem de insanlarla iletişimde kendimi beslemeye devam ediyorum. Bir konuda öğrendiğini hemen uygulamak bakış açını geliştirmek için şahane bir yöntem, kesinlikle devam etmelisin! Bilgiyi paylaşmak ve yaşamak gerçekten büyüleyici. Yeter ki öğrenme heyecanını kaybetme, hep bir adım önde olursun! ✨ #BirAdımÖne
Cevap
5Cevap
Kuantum şifa çalışmaları yapıyorum grup çalışmalarına katılıyorum meditasyon yapıyorum
Çok güzel. Biraz anlatabilir misiniz şifalandırma nasıl oluyor? Nasıl çalışmalar bunlar
Bilinçaltını dönüştürmeye başlıyorsun. Bu da EFT çalışmasıyla oluyor. Dilek gülmen youtube kanalında kısa EFT diye video var oradan öğrenebilirsin. Her gün tiktokda canlı yayın açıp toplu çalışma yaptırıyor. (yeterlidilekdile kullanıcı adı) Bir de Tuncay Yeşilpınar var youtubeden meditasyon paylaşıyor oradan meditasyonlar yapabilirsin.
Teşekkürler
Bu alanda kitap tavsiye edebilir misin
Tişkürlrrss
araştırma yapıyorum sürekli
Bende oyleyim
Okuyorum, geziyorum, izliyorum
Tebrik ederim seni bende aynen
Zaten yeterince eğitimliyim
şu an bir şey yapmıyorum
Banada önerin ne yapıyorsanızz
Yazdığımın aynısını
Felsefe kişisel gelişim ilişkiler sağlıklı beslenme ile alakalı okuyorum
Teşekkürlerr
Ne demek canım en önemlisi bu alanlar zaten emin ol vaktini boşuna harcama tavsiyem sen degerlisin
Din de var en onemlisini unutmuaum
Unutmuşum
Uğraşıyorum birseyler le
Kitap okuyorum genelikle...