Erkekler feministlerden neden nefret ediyor?

öncelikle feministlik denir açıklayayım çünkü sanırım yanlış biliyorsunuz, eski zamanlardaki kadınların hiç bir hakkı yoktu, kocalarına itaat edip susmak zorunda kalıyordu, evden dışarı bile çıkmaları sınırlıydı, varlar ama görünmezmiş gibi yaşıyorlardı ve üremek için oyuncak gibi kullanılıyordu, ve buna daha fazla dayanamayan cesur kadınlarda kadınların sesi olmak istedi ve feministlik başladı, feminist kadınların erkeklerden üstün olmak istemesi falan değil, çok görüyorum bu şekilde düşünen erkekleri deli misiniz abicim siz? hani her yerde en ufak olayda eşitsizlik diye ağlıyorsunuz kimisi kadınların öldürülmesi için bakana dilekçe bile yazıyor bu günlerde, acaba cinsiyet olarak yer değiştirseydik nasıl dayanıcaktınız, feministlik hiç olmasaydı eğer, düzen hala devam ederdi, ve demek ki nefret edenler özgüvensiz olduğu için nefret ediyor, çünkü kendinizi güçlü hissedeceğiniz tek konu kadına zarar vermek, erkeklerede yük biniyor farkındayım düzgün olan erkeklere karşı bir nefretim yok yorumlara gelip saçma sapan üstünüze alınmayın, ama her olayda kadını suçlamayı bir kesin kıyas yapın diyeceğim ama ölü kadınlar bile hala erkekler tarafından iğrenç şeylere mahkum kalıyor. böyle bir durumda nasıl hala kadınlardan ve feministlikten nefret ediyorsunuz anlamıyorum.

feministliği erkek düşmanlığı, kadınların erkeklerden üstün olması için yapılmış bir şey olmadığını anlamanız için yazıyorum. artık anlayana
Erkekler feministlerden neden nefret ediyor?