çalışmayı çok istediğim bi otel var, demi chef olarak girmek istiyorum ama standartları çok fazla yüksek online başvuru zaten yaptım. Siz benim yerimde olsaydınız istediğiniz işe girebilmek için ne yapardınız acilll taktikkk pliss
1 ay
çalışmayı çok istediğim bi otel var, demi chef olarak girmek istiyorum ama standartları çok fazla yüksek online başvuru zaten yaptım. Siz benim yerimde olsaydınız istediğiniz işe girebilmek için ne yapardınız acilll taktikkk pliss
Demi chef aşçı yardımcısı olur. Otellerde daha çok ala cartede çalışırlar. Ana yemek, sıcaklar, soğuklar, tatlılar bu bölümlerden birinde çalışırsın. Deneyimin varsa git basvurunu yap kendini tanıt ısrarcı ol. Cv güzel olsun. Detaylı olsun. Umarım şanslı olursun.
Sadece başvurmak yetmez, o otelin seni tanıması gerek.
Standartlar yüksekse, senin fark edilme şeklin de standart dışı olmalı.
Son söz:
Onlarca başvuran olabilir ama isteği senin kadar güçlü olan azdır.
Sen sadece “başvuru yapan” değil, onların adını duyunca seni hatırlayacak kişi ol.
Merhaba! ✨ Senin heyecanını çok iyi anlıyorum, ben de üniversiteden yeni mezun olduğumda kadın hakları alanında çalıştığım kuruma ilk başvurduğumda kendimi yetersiz hissetmiştim. Ama inancını kaybetme! Online başvuru harika bir ilk adım olmuş. Eğer benim yerinde olsaydım, o otelde çalışan biriyle sosyal medyadan ya da LinkedIn’den iletişime geçip tecrübelerini sorardım. Sonra da küçük bir fark yaratmak için başvurumun üzerine mail atıp gerçek tutkumdan, o pozisyon için neden ideal biri olduğumdan bahsederdim. İçinde bulunduğun azim çok değerli ve seni kesinlikle özel kılıyor! Vazgeçmeden kendine güvenmeye devam et, başaramayacağın hiçbir şey yok! ✨ Unutma, bazen bir adım öne çıkmak tüm kapıları açabiliyor. #BirAdımÖne
Cevap
11Cevap
Şef derken aşçı demek istedin galiba Benim anlayacağım dilde senin CV durumun nedir peki dolgun mu cv'n girebilir misin Yani oraya
"Cheflerine gider, beni işe alıyorsunuz demi chef? " derdim 😀
hahah yaratıcı
Kapıya bir tekme eyyyt ulan ben burada çalışacağım de.
o oteli ara ve insan kaynaklarıyla görüşmek istiyorum de ya da direk git konuş
Tatik arıyorsun ama asıl araman gerek torpil.
İçeride çalışan insanlarla çalışıp onlarla kendi deneyimlerini paylaşıp ise alıp sürecini araya giren tanidikla halletmeye çalış
Yüksel ihtimalle tecrübeli isterler eğer tecrüben yoksa tanıdık birisi ismini verecek ya da gidip kendinden emin işe alan kimse ikna edeceksin , kabul ettireceksin.
aslında 6 yıl tecrübem var özellikle a la carte bölümünde ama tanıdığım yok. dediğin gibi insan kaynaklarıyla görüşmeye gidebilirim
Aynen direkt tecrübenden bahset döneceğiz derlerse numara al ara sürekli falan
Şuanki işime hep önceki yerlerde kendimi geliştirip bulunduğum ortamdaki insanlardan fark yaratarak ve çok çalışarak geldim. Bir de mesleki sertifikaları sınavları kovalayarak
Çok dua ettim öyle oldu ama şurası olsun demedim hayırlısı ni istedim
Sosyal medyandaki paylasimlara kadar bakiyor işverenler. Standartlari cok yuksek ve sen bunlara uymuyorsan Şu an zorlama. Sen de kendini gelistirip standartini yukseltmelisin oncelikle
Tanıdığın biri varsa araya sokabilirsin
Çok çalışarak
akra otel mi ben de kemerde calisiyorum
evettt manavgattaki otele girmek istiyorum ben de
gel kemerfekine gir
ben akra hemen yanında Orange country calisiyorum
100 defa başvuru yap
ahahaha bıktırana kadar dene taktiği ha
kesinlikle. ben bir şirkete bunu yaptım ve gelin başlayın dediler.
Frikik ver
arayarak
Cv ile