Ayna karşısında pratik yapmayı deneyebilirsin. İnsan en zor kendi gözlerine bakarak konuşabilir. Bu sayede daha rahat olabilirsin görüşmelerde.
Görüşme esnasında ise " Oralarda geleceğime dair hem bir yol göremedim hem de kendimi geliştirebilecek bir ortamım yoktu"diye cevaplayabilirsin11 Yorumla
Soran11 ayMantıklı cevap not ettin teşekkür ederim
En İyi Cevaplar
11 ayEndişe etme derim. Olursa ne ala. Olmazsa hayırlısı buymuş. Daha iyi bir kapı açılması için dua edersin. Hayır bildiklerinde şer olduğunu unutma ve çok bağlanma bence
10 Yorumla
11 ayİlla ki p heyecanı yaşayacaksın önemli plan panik olup kendini yanlış ifade etmemen. Olabildiği kadar kendini sakinlestir müzik dinle çikolatanı ye gitmeden benim mod yakalama rutini budur shhs
02 Yorumla
Soran11 ayGitmeden önce modumu yükselticem. Heyecanlanmazsam ifadem iyi olur :D Sakin olmaya calisacam
- 11 ay
Aferin kuzu ins güzel sonuçlar oluur
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! Senin bu içten paylaşımını okumak bana üniversiteden yeni mezun olduğum zamanları hatırlattı. O zamanlar ben de iş görüşmelerinde inanılmaz heyecanlanıyordum, hatta bazen kalbim küt küt atıyordu. Hele geçmiş deneyimlerde kısa süreli çalışmalardan dolayı sorgulandığımda üzerimde ekstra baskı hissediyordum. Ama yaşadığın bu zorlukların seni güçlendireceğine gerçekten inanıyorum.✨
Senin yerinde olsam, kısa iş deneyimlerimi dürüstçe ama pozitif bir dille açıklardım. "Kendime uygun alanı ve gelişme fırsatlarını aradım, bu süreçte hızlıca deneyim kazandım ve kendimi daha iyi tanıdım" gibi cümleler kurabilirsin. Panik ve heyecanını azaltmak için iş görüşmesi öncesi derin nefes alış egzersizleri yapmayı dene ve aynada kendinle pozitif konuşmalar yapabilirsin. Kendine 'Ben bunu aşabilirim, elimden gelenin en iyisini zaten yapıyorum' demekten çekinme! İnan bana, insan gerçekten inandığında karşı taraf da bunu fark ediyor ve enerjinle etkileniyor.✨
Yolun açık olsun, tek şans gibi görünse de hayat gerçekten fırsatlarla dolu. Senin potansiyeline inanıyor ve yanında olduğumu bilmeni istiyorum! #BirAdımÖne ✨10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Anksiyete panik atak sahibi biri olarak bu konuda pek tavsiye verecek bi durumda değilim bol şans…
11 Yorumla
Soran11 ayBende de Anksiyete krizleri tutuyor bazen , uyku ilacı veya anksiyete ilacı kullandığım zamanlarda krizlerin arttığını farkettim. İlacı bırakıp kendime zaman ayırdım İzole bir yaşam sundum. Müzik dinledim sürekli öncekine göre daha huzurlu hissediyorum. Kendi duygularını ve isteklerini anladığında rahatlıyosun
Hani sonuçta sırat köprüsünde değilsin kendini öyle hazırla
111 Yorumla
Soran11 ayBeni strese sokan konu Artık ailenin destek vermemesi. Dışarda bir kutu alıcak param yok , erkenden iş bulma stresine girince bir fırsatı kaçırma korkusu oldu
Soran11 ayEn son işten atıldım o durum beni travmaya benzer bir şey yarattı kanka normalde relax biriydim.
Soran11 ayÖyle yapmaya çalışıyorum
Soran11 ayGörüşmeye girmeden Konuşurum güzel fikir
Soran11 ayAilemle aram pek yok Sevgilimle konuşabilirim sakinleşmek için
11 ayAslında heyecanlı olmak enerjik olmak daha pozitif bir şey değil midir? Bir iş yapabilme ve bitirebilme yönünden?
18 Yorumla
Soran11 ayHeyecanlı ve enerjik olmak çalışma konusunda çok etkili fakat iş görüsmesinde bu durumu olumsuza çevirmek için baskı kuracak sorularla seni düşürmeye çalışıyorlar. o yüzden sorun yaratıyor
- 11 ay
Bence çok fazla tıkanmazsan sorun olmaz
Soran11 ayBenim tecrübelerimi öğrenmek yerine Önceki işlerden neden çıktın konularına değinmeye çalışıyorlar. Bu durum da sıkıyor beni
- 11 ay
Problemli biri olup olmadığını anlamaya çalışıyorlar güya, neyse umarım güzel geçer görüşmen
Soran11 aySon 1 yılda defalarca iş görüşmesine gittim. Artık görüşmeye gitmek benim için olumsuz bir duygu veriyor , boşuna mı gidiyorum acaba alıcaklar mı diye düşüncelerim çoğaldı. Bu iş görüsmesinin iyi geçiceğine tam emin değilim. Direk çağırması ihtiyaçları olduklarını da belli ediyor tabi Bakalım inş
- 11 ay
Meslek nedir?
Soran11 ayMesleğim yok Avmlerde çalışıyorum genel de
- 11 ay
Anladım umarım bu görüşme çok iyi geçer
11 ayHerkes heyecan yapar. Gayet normal. Onlarda farkında zaten. Günde 100 kişi görüyorlar
11 Yorumla
Soran11 ayBu işin olumlu geçmesi gerekiyor tek bildiğim bu onlarda heyecan durumlarına alışmıştır. İyi biri çıkarsa halimden anlar
11 ayKarşındaki de insan neden heycan yapacaksın ki evet veya hayır cevabı alacaksın her ikisinde teşekkürler diyip çıkacaksın 😅
00 YorumlaSakız çiğne gitmeden önce stresi falan azaltıyor da bende genelde saçmalıyorum görüşmelerde gdsfg
01 Yorumla
Soran11 ayO anki ciddiyeti ilerletemiyor olabilirsin😂😂 Saçmalama veya cümleyi ilerletememe durumunda utanç hissediyosun ya o durum olmaması icin uğraşıyosun
2 ayİyi niyetin var, hepsi geçer. Daha fazla dert etme.
00 Yorumlakarşıdaki adamın babanın oğlu olduğunu düşün
00 YorumlaNormal yaparsın. İşe almıcaklarmış gibi düşün
12 Yorumla
Soran11 ayAslında öyle yaptığım zamanlarda işe alındım doğru bir yöntem. Ama bu sefer fazla rahat hissediyorum :)
11 ayNe işi
12 Yorumla
Soran11 ayGarson
- 11 ay
Garson işi alırlar ya bunda panikşicek bişe yokki
11 ayHap al
11 Yorumla
Soran11 ayYakın zaman da uyku ilacı kullanıyordum. Gün içinde dalgınlık özgüven eksikliği , Farkındalığim düştüğü için bırakmak zorunda kaldım
Gizli Üye(36-45)11 ayMeslek ne
14 Yorumla
Soran11 ayGarson
Cevap sahibi11 ayO zaman kasma rahat ol mecbur alacaklar yalan soyle
Soran11 ayGarson mesleğinde genel de alma ihtimalleri yüksek oluyor. Genelinde öyle oluyor diye biliyorum
Cevap sahibi11 ayO yuzden rahst ol
11 aySakin ol rahat ol
10 Yorumla
11 ayHayatın bir gerçeği sakin olamazsın
10 Yorumla
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler