Benim şimdi uzaktan akrabamız geldi 28 yaşında. Hemşirelik okudu ameliyathane hemşireliği 2 ya da 3 yıl bilmiyorum atanamadı sonra atandı işte ben okul öncesi öğretmenliği istiyorum. ama normalde sınıf öğretmenliği istiyordum fakat asıl bölümümün sözel olduğunu fark ettim (matematik yapamadığım için ) o yüzden okul öncesine geçiş yaptım istek olarak. ve ben 3 yıl mezuna kaldım sırf öğretmenliği çok istiyorum diye. İşte kuzenim bugün geldi. Bana okul öncesinde sakın seçme benim arkadaşım 82 ile atanamadı diyor 2 yıllık herhangi bir bölüme git özellikle anesteziyi öneririm 79'la atandı benim arkadaşım diyor. Ben 3 yıl boyunca öğretmenlik için mezuna kalmışım. Ve ben matematik yapamıyorum istesem de tyt'de bu bölümün sıralamasını yapamam o yüzden de sözelde okul öncesini seçtim hedef olarak. Benim yerimde olsanız ne yapardınız şu an kafama o kadar taktım ki bu durumu herkes hakkımda sürekli bir tavsiyede bulunuyor sürekli bir öğüt verme çabasında kafayı yiyeceğim ya bunları ağlayarak yazıyorum. Kimse benim psikolojimi anlamıyor. Ben okula bile gidemedim lisede korona geldi biz okula gidemedik benim temelim çok eksik zaten. Bir de ben şu anda dikkat dağınıklığı problemimden dolayı ilaç kullanıyorum ve şu an ilacımın etkisindeyim o bende fazla takıntı yapıyor. 3 yıldır sürekli birileri bana tavsiye de bulunuyor ve ben normalde kafaya takan bir insanım fakat ilacımın etkisindeyken 2-3 kat daha fazla kafaya takarım şu anda maalesef bu durumdan muzdaribim
Çok Süper Cevap
En İyi Cevaplar
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat