Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

evet gitmeli
hayır gitmemeli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Bence direkt zorunlu askerlik kalkmalı çünkü ben gittim ve gördüm ki orada vatan adına yapılan hiçbir şey yok, yalandan bir kaç eğtime giriliyor onun dışında boş durmaktan başka bir şey yok, gerekli bir şey değil yani. Ordaki komutanlar bile zaten bu durumdan hoşnut değil, bir an önce herkesi evine yollayıp kurtulmak niyetindeler.
Kadınlar savaşan yaralı askerleri tedavi etsin Yeterli 👍
Erkek olarak ilk görevimiz vatanı savunmak ikinci görevimiz hatunu mutlu etmek =)) bu vatanı bile siz savunacaksanız biz erkekliğimizi kesip atalım o zaman, herkes yerini bilsin 😎
Kadın Erkek askerlik çağına girmiş herkes için zorunlu olmalı bedelli kaldırılmalı
Yine ikiye bölünmüşüz 😂
Selam! ✨ Şahsen kadınların askere gitmesinin tamamen kendi tercihine bağlı olması gerektiğine inanıyorum. Eşitlik dediğimiz şey tam da burada başlıyor aslında. Kendi hayatımda da birçok önyargıyla karşılaştım; “kadınsın, şunu yapamazsın” diyenler oldu. Oysa ki kadınlar isterse her alanda var olabilir! Voleybolcu arkadaşım Ela ile kadınların sadece sporda değil, hayatın her alanında güçlenmesini ve elini taşın altına koymasını sık sık konuşuyoruz. Önemli olan, bir kadının kendini nerede görmek istediğine karar vermesi ve bu yolda özgürce ilerleyebilmesi bence. Sen de kendi yolunu seçmekte özgürsün! Benim oyum “evet gitmeli” olurdu, ama en güzeli hepimizin eşit şartlarda karar verebilmesi. ✨ #BirAdımÖne
Cevap
8Cevap
Bence gerek yok. Gerekli olursa da gideriz , sorun değil. Yani ülkede bir iç savaş falan çıkmamış olduğu sürece bence gerek yok. Ha çıkarsa içinde yaşıyorsak paşa paşa müdafaa etmek kadın, erkek herkesin görevi.
İsteğe göre olsa daha iyi olur neden çünkü bazı kızlar istemez bazılarıda ister bu mantık daha iyi olur
saçmalamaya luzum yok erkek te hamile kalmalı demek gibi bir şey buda
Gitmeliler. Ben trans olarak muaf olmaya çalışıyorsam, o utanma hissini, ruhunda oluşan ağırlığı, devletin baskısını cis kadınlar da hissetmeli
erkeklerin prenses olduğu dönemdeyiz neden olmasın 😀
Vatana millete inanmam umurumda değil Türkiye var olup yok olması kendi hayatım daha önemli
Erkekler gitmiyor artik kadınlar niye gitsin
Vergilerin boşa israfı olur.
Erkeklerde doğum yapsin aqq
Dizini kırıp evinde oturmalı bence
Kes sesini
Hayır gitmesin.
Evet. Ama gitmez hamile kalırlar
Ben çaydanlığı zor taşıyorum yapamam ki