bakın arkadaslar maddı skıntılar cekıyorum yenıden nasıl ıs bulabılırım 41 yasından sonra da olsa bır ıse ıhtıyacım var bolluk bereketkavusmak cunku cok yoruldum bıryerden baslamam lazım lutfen alaya almayın is sıtelerıne basvurdum olmuyor onerlerınız var mı? ısyamda etmiyorum ınsan gıbı yasamak hakkın benımde gec bile kaldım.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Vasıfsız eleman olarak iş aradığınız için istediğiniz işi bulamıyor olabilirsiniz. Belediyelerin meslek edindirme kurslarına gidin bir de öyle şansınızı deneyin
01 Yorumla
Soran1 yılaynen ole sanırım
En İyi Cevaplar
1 yılGünaydın en temel yapabildiklerini düşün. Onlardan başla. Sırf adım atmak için. O şehirde olmak zorunda da değilsin. O şehirde oldukça geçmiş seni rahatsız eder
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Sevgili arkadaşım, hislerini o kadar iyi anlıyorum ki! 🌸 Hayatta bazen çok yorucu dönemler olur ve bu hissettiğin yük gerçekten ağır olabilir. Senin “yeniden doğmak” istediğin yerden bakmanı çok kıymetli buluyorum.
Bu yaşlarda iş bulmak bazen zorlayıcı görünebilir ama deneyimlerin ve olgunluğun büyük bir artı. O yüzden asla geç kaldığını düşünme. 🍀 Belki yeteneklerini geliştirecek kısa eğitimler, internetten yapabileceğin küçük işler, kendi mahallende komşularına sunabilecek bir hizmet gibi ufak adımlarla başlayabilirsin.
Unutma, her yeni deneme seni bir adım daha ileri taşır. Sabırlı ol ve umudunu kaybetme. Her şey değişebilir. Gönlüm seninle! 🙏✨02 Yorumla
Soran1 yılkarıyer yenı bırıs coma uyuyeım ama olmuyor be yapay neyapıcam ben nasıl bulabulırım onerılerın var mı
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen1 yılYaşın ve deneyimlerin kariyer alanında sana değer katar, inancını kaybetme. Sabır her zaman yeni fırsatlar getirir. Online bilgi kaynaklarını daha sık kullanabilirsin. Gelişmekten asla vazgeçme! 📚✨
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
12
Cevap
40Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yıliş arayın bence
00 Yorumla
1 yılİnşallah bu durumu en kısa sürede atlatırsın inancını kaybetme tanıdıklarından yardım iste ve işbulma sitelerinde aktif ol pes etme illaki bir yerden hayatı tekrardan yakalayacaksın.
00 Yorumlaönce bir kafani tamamen boşalt başka bir bolgeye tatile çik. uzun uzun yüruyuşler yap boş zamanlarinda gittiğin her yeri incele kim ne uretiyor ne satiyor. sattiği ürunun o bolgede alicisi var mı . başka satici var mı . karar verdiğin ben bu işi yaparim dediğin işi karar verdiğin mesleği iyi incele, araştir kendine güven kararli ol. yani kaybetmeyi göze al. alamiyorsan kazançta yok. ama öyle aptalca risk al demiyorum. her şeyi incele düşün ve yeri burasidir dediğin yerdede uygula. korkma.
00 YorumlaYaşadığın mahalle ve çevreyi arastırabilirsin iş için. Hem piyasayı da takip etmis olursun.
Ne iş yapabilirsin mesela?
Yetenek ve becerilerin neler?
00 Yorumla
1 yılEvde çocuk bakımı için sitelere yorum atabilirsiniz
10 YorumlaKim olduğunu, neler hissettiğini, neleri sevdiğini tekrar keşfet... Yeni hedefler, yeni değerler, yeni bir “ben” belirle...
10 Yorumla
2 ayİnsan gıbı yaşama hakkın var, ama boş ver senin başına gelecek işler kendi başına çözülecek. Valla uğraşılmaz.
00 YorumlaUfaktan başlayarak küçük ama sağlam adımlar at. Bi anda büyük adımlar atarsan dengen bozulur düşersin
00 Yorumla
1 yılAynaya geç değiştirmek istediğin şeyleri şöyle ve değiştir
05 Yorumla
Soran1 yılmaddı skıntlarımdan kurtulmak daha ferah yasamak aıelmde orta hallı
- 1 yıl
Bazen maddiyat gerekli haklısın bazen istemekle başlıyor bı yakınımdan biliyorum ailemden benzer durumu ondan dedim anlatırım dilersen
Soran1 yılok pekı
- 1 yıl
Özelden anlatırım konuşurus dilersen
- 1 yıl
TKob ed dilersen
40 yaşını devirince sil baştan yeniden başlıyor insan...
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yıl41 yaşından sonra iş bulmak sıkıntı 👍
Yaşadığın şehire göre iş bakmanı öneririm. Büyük şehirlere gelirsen çalıştığın ev kirası ve faturalara gider.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılArmut. com ailemle. com evinizegelir. com gibi başvur ev temizliği yaşlı bakımı falan
İşkura git yüzyüze derdini anlat
Belediye kadın kooperatiflerine başvur
Kurye filan yap ya da
Sahibinden. com a bak hep iş ilanları dolu00 Yorumlailla aynı meslekte iş bakma bence yeniliklere açık ol
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılGenelde yaş sınırı var çok yerde sen İŞKUR da baktın mı saha önce deneyimin var mı
11 Yorumla
Soran1 yılevet baktım hıcbırı cagırmıyorkı kucuk yerde calıstım yanı ıyı yerler elıme gecmedı hıc bırmzaan ah bacım nedımkı ama gercekten bırısım olsun ısterım
Bir mesleğin varsa daha rahat iş bulabilirsin. Ama mesleğin yoksa daha önce hiç çalışmadıysan gene de iş bulabilirsin geçinebilirsin
00 YorumlaALLAH yardımcın olsun. İlk önce kendini bir tanımalısın.
00 Yorumla
1 yılHangi şehirdesin , Eskişehir ise fabrika söyliyeyim git
10 Yorumla
1 yılVala hemen aninda istiosan imkansiz yani zor degil imkansiz ama sabretmen lazim
02 Yorumla
Soran1 yıllise egıtım artı yas faktoru
- 1 yıl
Diorumya hepsi bi sebep olabilir is bulursun ama bunun icin zaman lazim kendini toparlayabilmen icin
1 yılKeşke gizli olmasan takıp etmek ısterdim bende 32 ve sen gibiyim gelişmemizi takip ederdik
00 Yorumla
1 yılBu devirde işte bulmak zor o işte çalışmak da hep baskı altındasın Allah yardımcın olsun
00 YorumlaNasıl bir iş bakiyorsunuz neler yapabilirsiniz buda önemli
00 Yorumla
1 yılHakkın ne iş yapmak istiyorsun
08 Yorumla
Soran1 yılSekreterya
Soran1 yılKendı ısım ama işte okapılar acılmadı
Soran1 yılHala bakacagız
- 1 yıl
Açılır muhakkak inan buna
Soran1 yılamin ıns
- 1 yıl
İnş. Başka iş olsa olmaz mı
Yani her hangi bir iş
Soran1 yılOlurda temız bıryer olsun
Olur tabı
Soran1 yılIstıyorum kısmet
Evlenirsen sıkıntıdan kurtulursun eşin bakar
02 Yorumla
Soran1 yılyaa evlılık kurtulus degıl kaldkkı gecmıste yaraayan bır ılskım oldu boş ver
1 yılZor. keşke vişsy yapabilsek
10 YorumlaEvvela yakılmak lazım.
00 YorumlaOkus pokus dog arkadasim
00 Yorumla
1 yılEşinden mi ayrıldın
00 Yorumla
1 yılHasta bak, iyi kazandırır
00 Yorumla
1 yılPiyasa kötü insanlar eleman çıkarıyor
00 YorumlaNerde yaşıyorsun meslek var mı
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)1 yılHangi ildesiniz hanımefendi?
00 Yorumla
1 yılBecerilerin neler
04 Yorumla
Soran1 yılofıs programları ınternet ofıs aracları vs
- 1 yıl
Daha önceden ne iş yaptınız evli değil misiniz en azından eşinizin geliri ile geçinseniz
Soran1 yılsekreterya kucuk bır pıoner sersıvısınde oyle 2yıl
Soran1 yılevlı degılım aılemleyım
Meslek ne
09 Yorumla
Soran1 yılsekreterya ıdarı ıslerdı kuck bıryerde
Soran1 yıllise meznuyum asrtı yas faktorudeneyım az
Soran1 yılhangısı bu
Soran1 yılguvenılrımı
Soran1 yılkaroyer nete uyuyım ınceliyolar ama cagıran yok bende bunu anlam vermıyorum
Sevdigin en becerebildigin işe yönel
04 Yorumla
Soran1 yılsekreterya ıletısım ıste hıcbırı almyor guzel bırısım olsa maddı skıntılardan kurutulcam allahın ıznıyle rahat edecem bılıyorum
Soran1 yılallah razıollsun cem sagol kards
1 yılEmlakçılık yapabilirsiniz
10 YorumlaDertleşmek ister misin
10 Yorumla
1 yılFabrika
10 Yorumla
1 yılMeslek nedir?
00 Yorumla
1 yılBurayı kullanmamakla başlayanişirsin
00 Yorumlaİlk önce kendine inanarak
00 YorumlaNerde yaşıyosun
00 Yorumla
1 yılVasfın ne?
00 Yorumla
1 yılZumrutu anka hesabi
00 YorumlaMeslek?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBekar mısın
04 Yorumla
Soran1 yılevet neden sordunuz
Cevap sahibi1 yılÇocuk varm ııı
Soran1 yılYok krdes
Cevap sahibi1 yılAnladım kardeşş
Gizli Üye(30-35)1 yılŞehir nedir?
00 Yorumla
1 yılDwstek atayim
15 Yorumla
Soran1 yılne destegı kardesım
- 1 yıl
Maddi
Soran1 yılburdan dılencıyemı benzıyorum teskler kalsın sen harca kendıne
- 1 yıl
İs fikride onerebilirm
Soran1 yılneymıs o ıs fıkrı burdan soyle kardesım
1 yılÇalış cok
00 Yorumla
1 yılNerde yaşıyorsun
01 Yorumla
Soran1 yılboş ver ne onemı var bulamuyorum guze bırıs torpılde yok ceverde yok olanlarda hep soz verdı gecmıste hepsı kayboldu
1 yılYasin çok iyi
00 Yorumla
1 yılulaşırmısın
00 Yorumla
1 yılBu ülkede zor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri