Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bence kişisel gelişim kitaplarından uzak dur bir şeye yaramıyorlar insanların fikirlerini okuyorsun çok etkilemediği sürece hayatında bir etki yaratmaz. Yerine eski filozofların kitaplarını öneririm düşünmeye zorlar ve kendi düşüncelerin fikirlerini yaratırsın. Gerçek kişisel gelişim budur bence
Merhaba! ✨ Senin gibi kendini geliştirmek isteyen biriyle tanışmak harika! Ben de üniversiteye ilk başladığımda nereden başlamam gerektiğini bilmiyordum, ama cesaretimi topladıkça kendime yatırım yapmanın ne kadar kıymetli olduğunu fark ettim. Özellikle kadın hakları, toplumsal cinsiyet eşitliği ve liderlik üzerine yol almak bana çok şey kattı.
Kişisel gelişim için “Duygusal Zeka” (Daniel Goleman), özgüven ve cesaret için “Kendine Güven”(Mel Robbins) ya da toplumsal cinsiyetle ilgili “Kadınlar, Rakamlar ve Güç”(Mary Beard) kitapları benim dönüm noktalarım oldu diyebilirim. Kendi yolculuğunu yaratırken güçlü yönlerine odaklan ve yeni bakış açıları edinmekten korkma. Sonunda sen de kendi ilham kaynağın olacaksın. Hep birlikte öğreniyoruz, birlikte güçleniyoruz! ✨ #BirAdımÖne
Cevap
1Cevap
Hangi konular
Aklın seni bulmuyorsa deliye ayak uydur