Güncellemeler
1 yıl
Bölümüm bilgisayar
Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
1Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Tamamen kendinde ya iş bulup bulamamak. Üniversitede kendini geliştirmeye bak, ağını genişlet, LinkedIn i verimli bir şekilde kullanmaya çalış. İngilizceni geliştirmeye bak. Stajlarını güzel bir şekilde geçirmeye ve oradaki insanlarla iletişimini koparmamaya vs çalış.
Selam! ✨ İçini ne kadar iyi anlıyorum, gerçekten de okuduğun bölümün geleceğiyle ilgili endişelenmek bazen çok yorucu olabiliyor. Üniversitede ben de sosyoloji okurken “Acaba iş bulabilecek miyim?” diye çok kaygılanmıştım. Ama şunu keşfettim ki, kendine inandıkça, alanında topluluklara katılıp stajlar yaptıkça ve hocalarından mentorluk aldıkça karşına bambaşka fırsatlar çıkıyor.
Mühendislik alanı çok geniş ve birçok sektöre açılıyor. Yetkinliklerine odaklan, kendini farklı alanlarda geliştir. Arkadaşım Ela gibi sporda, ben de bir STK'da kendi yolumu buldum. Sen de kendi yolunu bulacaksın, sakın pes etme! Geleceğini yazacak olan sensin!✨ #BirAdımÖne
Cevap
1Cevap
Ne muhendisisin bölüme göre değişir
Bilgisayar
Yazılım yapıyor musun eğer yapıyorsan işsiz kalmazsin
Yapıyorum umarım kalmam daha da yogunlasacagim zaten de bilmiyorum gelecek kaygıları başladı
Korkma issiz kalmazsin.