Kendi isteğine bağlı tabikide. Birini ssevip onunla yadamak isteyebilir. Bu evde oturup cocuk bakacagi esini bekleyecegi anlamina gelmez. Maddi ve manevi kendini nasil mutlu hissediyorsa oyle devam etmeli.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
1 yıl
Evet çalışmalı. Oturup anca koca parası yemeyi beklemesin. Soruna yanıt gelmesinden rahatsızsan da neden soruyosun?
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
1 yıl
Sende doğurmayı biliyosan annelik yapmadını da bileceksin
Tabikide en ufak geliri düşük bir iş olsa bile ona muhtaç olmadığını ve kendi ayaklarının üzerinde durabildiğinin göstergesi bu iyi hallerin bide kötü zamanları var
Sanki babaları analarını çalıştırmış gibi fazla yüz vermeyin kızlar gerek yok erkek dediğin karısına çocuğuna bakmak zorunda geçmişte de böyle günümüzde de böyledir. Kadın da iş aranmaz erkek de aranır öyle işler. Prenses erkekleri ciddiye almayın yol verin gitsinler. Erkek mi yok adam lazım.
Valla önceden daha kötüydü ekonomi nerede yaşıyorsunuz anlamıyorum ki Allah'a şükür aç kalmadık açlıktan ölen de daha olmadı bu ülkede. Sizin gözünüz fazla yukardaysa sahip olduğunuz ile yetinemiyorsanız buna da açlık diyorsanız o sizin sorununuz bizim değil. Teknoloji ekonomi her imkanınız var şu an. Bu imkan da başarılı olamıyorsan bir kendini eleştiri o aynanın karşısına geçip. Burada millete olmayan beyninizle edebiyat yapmayın lütfen. 😄
Sen de doğum yoluyla dünyaya geldin annen kuluçka makinesi sanırım senin bir kadın olarak doğumu kınayacağına eril enerjinle beyinsizliğini kına alan yok evde kalmışsın burada evlenen çoluk çocuk sahibi olanlara laf söyle işin bu sanırım 😂 hadi yallah patron ayakkabısı yalamaya. 😂😂
Rica ederim çocuk eğitimi anne elinde olmalı burada erkekte yardımcı olsun diyorlar da şimdi erkekler bir anne gibi şefkatli olmazlar kadın erkek çok farklı kadın çok yonluyken erkek tek yönlü çocuk eğitimi konusunda kadınlar erkeklere göre daha başarılı
Bu tartışılması bilr manasız bir konu. Kadın tabikide çalışmalı, hayatta ilgi duyduğu yeteneğinin olduğu alan üzerine emek sarf etmeli, kendş ekonomik bağımsızlığına sahip olmalı. Bunun yanımda çalışma ortamında kendi sosyal çevresini oluşturup hayat ile gündem ile meşgul olmalı ve bunun gibi daha birçok konuda yaşam içerisinde aktif olmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
75Cevap
Kendi isteğine bağlı tabikide. Birini ssevip onunla yadamak isteyebilir. Bu evde oturup cocuk bakacagi esini bekleyecegi anlamina gelmez. Maddi ve manevi kendini nasil mutlu hissediyorsa oyle devam etmeli.
Evet çalışmalı. Oturup anca koca parası yemeyi beklemesin. Soruna yanıt gelmesinden rahatsızsan da neden soruyosun?
Sende doğurmayı biliyosan annelik yapmadını da bileceksin
Tek taraf çocuk yapmıyor değilmi
Tek tarafta bakmamalı o zamsn annennde babanın da ekonomiye katkı sağlaması lazım şu devirde
Bence çalışmalı çocuk büyür gelişir kreşe gider okula gider o bile evde durmaz
Tabikide en ufak geliri düşük bir iş olsa bile ona muhtaç olmadığını ve kendi ayaklarının üzerinde durabildiğinin göstergesi bu iyi hallerin bide kötü zamanları var
Hayır evin işi yetiyor zaten çalıştıracak erkekle evlenmeyin. Seni karısı yapmayı biliyorsa sorumluluğu alsın işi ne onun
Aynen öyle 👏
Sanki babaları analarını çalıştırmış gibi fazla yüz vermeyin kızlar gerek yok erkek dediğin karısına çocuğuna bakmak zorunda geçmişte de böyle günümüzde de böyledir. Kadın da iş aranmaz erkek de aranır öyle işler. Prenses erkekleri ciddiye almayın yol verin gitsinler. Erkek mi yok adam lazım.
Aynen öyle inan ki birisi de kalkıp diyor benim gelirim 65 bin yok yurt dışı tatilim var boş kadını almam kullanırım ahahahahah erkek
Yav aynen deseydin o kadar dolu ama boş konuşuyor neleri var ona göre ama görgüsüz değil. Para adamı görgülü yapmaz insanlığı yok onun vasat 😅
Benim eşim hollandalı ben ev hanımıyım o tatile gidiyormuş sadece üzüldüm 😂
Önceden ekonomi bu kadar kötü değildi çalışmazsaniz aç kalırsiniz
Valla önceden daha kötüydü ekonomi nerede yaşıyorsunuz anlamıyorum ki Allah'a şükür aç kalmadık açlıktan ölen de daha olmadı bu ülkede. Sizin gözünüz fazla yukardaysa sahip olduğunuz ile yetinemiyorsanız buna da açlık diyorsanız o sizin sorununuz bizim değil. Teknoloji ekonomi her imkanınız var şu an. Bu imkan da başarılı olamıyorsan bir kendini eleştiri o aynanın karşısına geçip. Burada millete olmayan beyninizle edebiyat yapmayın lütfen. 😄
Ya bı git işine kuluçka makinası gibi evde doğum yapmayı bir halt zanneden birinden akıl alacak değilim 😂
Sen de doğum yoluyla dünyaya geldin annen kuluçka makinesi sanırım senin bir kadın olarak doğumu kınayacağına eril enerjinle beyinsizliğini kına alan yok evde kalmışsın burada evlenen çoluk çocuk sahibi olanlara laf söyle işin bu sanırım 😂 hadi yallah patron ayakkabısı yalamaya. 😂😂
Sen evlenmeyi bikiyorsan kendine bakmasını da bilmelisin o zaman
Aynı mantık...
Valla haklısın ben durum müsaitse çalışmamaktan yanayım eğer değilse de önceden birikim yapmak lazım sonrasını düşünmek için
Aynen öyle
Canı, keyfi nasıl istiyorsa kafasına göre takılsın. Sorun yok
Bence çalışmamalı eğer çalışıcaksa niye evleniyo erkekler de evlerini temizlesin yemek yapsın diye evleniyolar sonuçta
Kadın bence ne isterse yapmalı asla karisilmamali Adem babamız bile baş edememiş bizler hiç bir şey yapamayız
4-5 yasina kadar çalışmamalı bir anne daha sonrasıda mesleği varsa yapsın yoksa marketlerde çalışmasın boş işlerde
Bence haksızsın ekonomik olarak bir kişi nin çalışıp evi gecindirmesi çok zor bir durum
"Çocuk olmadığı sürece"
Değil yapan yapıyor
Yapan yapıyor ama zor bisekilde yapıyor
Sorun bi şekilde yapaninda 60 70 bin geliri olmadı gerek
Bu ekonomide eşin tek başına ev geçindiremez. Seninde çalışman gerekiyor.
Haklısın valla canım çalışma boş ver
Yanii
batık ülkede ne yazıkki mecbur, eğer eşi asgari veya bi tık yüksek alıyorsa.
Hayır yılan akrabaların altınlarını bozdurup (tabi gerçekse) kocasını çalıştırmalı
Hayır sadece gece seks yapmak için kendini hazırlanmalı
bence kadın her daim çalışmalıdır ekonomim özgürlüğünü kimsenin eline bırakmamalı
Valla kral Sen en iyisi evlenme adamin hayatini karartacan
Maddi duruma bagli cocuk varsa en az 3 yasina kadar anne bakmali
şu an şartlar zorlaştı. Tek kişi ile çark dönmüyor. Mecburan herkes çalışmak zorunda.
Aile planlamasına göre değişir, cinsiyet ayrımı yapılmamalı
Bu konuda seninle hemfikirim
Çok teşekkür ederim
Rica ederim çocuk eğitimi anne elinde olmalı burada erkekte yardımcı olsun diyorlar da şimdi erkekler bir anne gibi şefkatli olmazlar kadın erkek çok farklı kadın çok yonluyken erkek tek yönlü çocuk eğitimi konusunda kadınlar erkeklere göre daha başarılı
İmkanı varsa çalışsın
Hem sor hem de yazma de hem de küfret :)
Bu kadar yapacaklarını bilmiyordum ve yorumlar arasında birbirlerine girenler olmuş yeter da
:))
Bırakalım da buna kadın kendi karar versin
Fark etmez ama çalışsa daha iyi
Kadın kendi ayakları üstünde durmalı
Bence evet kendi geliri de olmalı
Maddi durumu iyiyse gerek yok galiba
Hem kadın hem erkek de çalışmalı.
Yani adamın gelirine bağlı
Detayı okumadım ama kesinlikle hayır çalışmamalı
Calisin tabi bizmi bakcaz
Bu şartlara göre değişir.
Sakin ol agresif garı
Tercih meselesi.
Çalışmamali da ekonomik şartlar
Kendin bilirsin senin kararın bence
Çok doğru çocuklar ilgisiz kalıyor üzülüyorum
Kadının isteğine bağlı
Haklısın kadın çalışmamali
Paşa gönlü nasıl isterse
Evet kesinlikle
Hak verdiğiniz için teşekkürler
Bu tartışılması bilr manasız bir konu. Kadın tabikide çalışmalı, hayatta ilgi duyduğu yeteneğinin olduğu alan üzerine emek sarf etmeli, kendş ekonomik bağımsızlığına sahip olmalı. Bunun yanımda çalışma ortamında kendi sosyal çevresini oluşturup hayat ile gündem ile meşgul olmalı ve bunun gibi daha birçok konuda yaşam içerisinde aktif olmalı
Kocam bana baksın hiç çalışamam
Aynen öyle
Şu şartlarda evet çünkü tek maaşla geçim zor
Evli misnz?
Bana yardım eder misinizf
Adami bulduysan calisma
Bu devirde evet
Çalışabilir ne var bunda
Kadına kalmis
Çalışmalı
Ne istiyorsa onu yapsin
Bu zamanda tabiki destek olmali musaitse