Hevesimin azaldığı ama hala daha yapmak istediğim işi nasıl devam ettirebilirim?

Ben normalde yaşadığım tüm seneler boyunca kupem yoktu kulağım delik değildi daha bu yıl heves ettim ilk deliği deldirdim ve şu an hani diğer lobları helix conch falan deldircem yani ama arkadaşım var bır tane kendisi normalde takı bağımlısı ve böyle sever kupelerini ama bugün bana kupelerdir kulak delme işidir artık istemediğini ve hani hiç takmiyimda kulağındaki delikler kapansin falan dedi, bu beni ister istemez etkiledi sorgulatti falan ama ben normalde istiyordum ama hani istiyorumda yani ama şimdi böyle küpe işidir kulak delme işidir bı anlamsız geldi ve onun hevesi kırıldı diye benimde hevesim azaldı ya ister istemez arkadaslarimin dusuncelerini umursuyorum ve onları doğru sanıyorum onların hayatında kötü bir şey yaşanınca anlatıyorlar yanlarında oluyorum, sizden ricam bir arkadaşınız bir şeye heves ettiyse sizin hevesinizin olmadığını ona anlatmayin hevesini kırmayın sizin hevessizliginiz cansizliginiz etrafinizida etkiler en azından benimkini bok etti yani ama yine de cabalicam sizin dusuncelerinizi de merak ediyorum şu an sadece küpe kulak delme işi olarak örnek verdim sizinde hayatınızda oluyor mu?
Hevesimin azaldığı ama hala daha yapmak istediğim işi nasıl devam ettirebilirim?