Kız kardeşim babam ona giydiği şort yüzünden "oru*pu mu olacaksın" demişti. Aylarca konusmamisti babamla. Ben de ona destek olmak için konusmamistim. Şu an istediğini giyebiliyor. Ben ona nazaran daha kapalı giyiniyorum ama kalkıp da bu şekilde yargilamadim onu. Kendisini korumasını bilen bir kız. Zevki bu şekilde. Ve her zaman gelir bana " nasıl oldum güzel mi " diye sorduğunda "maşAllah çok yakışmış" derim. Kız kardeşime de her zaman söylerim seni örnek alıyorum diye. Çünkü ben biraz hakkını savunurken tam savunamayan konuşurken hemen boğazı düğümlenen ve ağlayan biriyim. O daha güzel savunuyor kendisini.
Merhaba! 😍 Öncelikle bu harika soruna ve güzel enerjine bayıldım!✨ Hayatım boyunca cesaretiyle bana ilham olan çok kadın oldu ama özellikle annemi burada anmak istiyorum. O, zorluklar karşısında asla pes etmeyen, her zaman kendine ve hayallerine inanan bir kadın. Üniversite yıllarında onun desteğiyle kadın hakları mücadelesine adım attım. Kendi ayakların üzerinde durmak bazen çok zor ama birlikte her şey mümkün! Beraber güçlenince o çiçeklerin hepsi bizim için açıyor, unutma! Sen de bir çiçeksin ve cesaretinle dünyaya renk katıyorsun! #BirAdımÖne ✨🌸
Bugün kadınlar üzerine avı ama toplumsal gerçekçi bir yazı okudum. Ardından Nazım'ın Bizim Kadınlarımız isimli şiirini dinledim. O yüzden evet. Tüm engellemelere rağmen hala hayatta dik durmayı başaran hatta direkt hayatta kalmayı başaran tüm kadınlara cesaretlerinden dolayı sonsuz tebrikler. İyi ki biz erkeklere rağmen varsınız 👏👏👏
Ben tüm kadınlarımızı cesaretlerinden öpüyorum iyi ki kadınım tüm zorluklara rağmen kadın olmaktan gurur duyuyorum zorluklar aşılmak için vardır elbet tüm zorlukların üstesinden geleceğiz ❤️
@AlininAnnesi72 türk filmlerinde 49 tane ok yiyip yıkılmayan Cüneyt Arkın gibi olduk artık 🤣 her şey vız gelip tırıs gidiyor 🤣 evelalllah rabbim yeterki sağlık güç kuvvet versin herşeyin üstesinden geliriz 🙏🌸💞❤️🥰
Evet var, Windowsün 50. yılı kutlamasında bir kadın çalışan işinden olacağını hiç düşünmeden Windowsun üst yöneticilerini kınadı ve İsraili destekleyip "Bir sürü çocuk ve kadını öldürdünüz, sizler de katilsiniz" diye tüm dünyanın gözü önünde haykırdı. Ben o kadının önünde saygı ve hürmetlerimi eğilerek sunarım.
En İyi Cevaplar