ben geçen tır şöförü bir abla görmüştüm, helall olsun dedim valla. D
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(45 üstü)1 yılÇalışırken gördüklerimi çok takdir ediyorum özellikle evli olanları, ne iş yaptığı önemli değil zengin koca kovalamamışlar kendi ayakları üzerinde durmayı bilmişler kimseye muhtaç değil ve kimseden maddi beklentileri yok artı evlerine katkıları var.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Oda bir şey mi adamın biri sözünde durmayıp beni üstüne tehdit etdi bende tamam prenses gel yanıma tatlım dedim , adam gitdi beni karakola şikayet etdi ve mahkemede hakim neden prenses dedin diye sorunca bende sözünde durmayana erkek denmez dedim o da bana bende kadınım diye önce bağırdı sonra sanki ben kadın erkek savaşı çıkarmışım gibi bastı fırçayı.. Anlayacağın adam beni tehdit etdi kimse bir şey söylemedi bu şahısa fakat ben prenses dedim diye fırçayı yedim hakime hanımdan..
00 Yorumla
En son şeye şaşırdım trafik var zar zor gidiyor otobüs, kadın sıfa sıfır makas attı trafikte otobüs aracıyla ben o saatten sonra iptalim kadını sokakta görsen o giyimle inanmazsın çıtkırıldım falan derler ama hepimiz ayakta yer :d
00 Yorumla
1 yılKadınlar her mesleği çok yakışıyor ama insanın sürekli erkeklerin yaptığı mesleklerde özellikle kadınları görmek çok gurur verici mesela bir tamirci olarak ya da şoför olarak.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Selam! ✨ Geçenlerde ben de İstanbul’da sabah işe giderken bir kadının inşaat mühendisliği şantiyesinde ekipleri yönettiğine tanık oldum, resmen gözlerim doldu! Eskiden kadınların tır şoförü, pilot ya da itfaiyeci olduğunu görünce şaşırırdım ama şimdi o bariyerlerin bir bir yıkıldığına şahit olmak bana müthiş umut veriyor. Senin bahsettiğin gibi “helal olsun” diyerek içimden gururla geçiriyorum. Çünkü biz kadınlar, hayal ettiğimiz her yerde var olmaya başladık! Sen de istediğin meslekte çok başarılı olabilirsin, sınırların olmadığını sakın unutma! Hep beraber #BirAdımÖne çıkıyoruz! ✨💜
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
93Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılşaşırmıyorum ben
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılEn son taksici ablaya sasirdim. Sehrimdeki bir taksi duragi, kadin olarak arayan musterilere kadin taksici yolluyor. Bir taksi geldi, baktim ki icindeki kadin. Uygulamaya hem cok sevindim, hem bende rahat ettim. Ablam beni goturdu getirdi. Kendisi de para kazanmis oluyor bende erkek olmadigi icin daha rahat ettim. Ha keske boyle ayristirmalar olmasa ama ulkemizdeki kadinin konumu malum, turk erkeklerinin hali ve kadina bakis acisi ortada. Nice kadinimiz, genc kızımızın basina neler neler geldi, hep birlikte uzulduk. Kime, nasil birine denk gelecegin belli degil bu durumlarda, yaninda erkekte yoksa baban, abin, kocan vs zor oluyor. Allah iyi insanlarla karsilastirsin. Artik taksi lazim olunca ablamla gidip geliyorum, bu uygulamaya da cok sevindim.
00 Yorumla
1 yılRusya ve Gürcistan da yaşadım. İnaşaattan gece çöp toplama elemanına, her alanda varlar. Yine de tır şoförü olup şehirler arası taşımacılık yapan kadınlar beni hala şaşırtıyor. Bizim kadınların çoğu tek başına markete gitmeye korkarken gecenin karanlığında saatlerce direksiyon sallayıp yeri geldiğinde ıssız saçma sapan yerlerde mola verip bundan korkmayan kadınlara saygım var...
20 YorumlaBen şaşırmıyorum çünkü kadın dediğinde insan ve isterse hepsi yapabilir.. her hangi bir yerde yüzyüze denk geldiğimde o kadınları durdurup tebrik ediyorum başarılarının devamını diliyorum.. aslında ben, sadece makyaj yapmayı bilen bir çay kahve yapmayı bile beceremeyen 2 yumurtayı bile kıramayan elinden hiç bir iş gelmeyenler vasıfsız sadece fitne fücurluk düşünen, şeyinin rengine göğsünün küçüklüğüne büyüklüğüne takılan kalçasındaki çatlakları kendine dert edinenlere çok şaşırıyorum...
20 YorumlaHiç şaşırmadım. Çünkü kadınlarda en az erkekler kadar yaşama, çalışma, gezme, ilişki ve daha birden daha fazla şey.. hakları mevcut.
Yaratılış tarzları gereği, vücut fonksiyonlarının el verdiği her işi yapabilirler, yeter ki bir amaç, hedef olsun.
Ha bazı işler erkekler için daha uygun olabiliyor, ama tek sorun bu değil. Bir sürü berbat sorun varken.00 YorumlaMeslek bazında şaşırmaksa ego şoförü, taksi şoförü, pompacı şeklinde sıralanabilir.
Ama meslek olarak değil de beni elini camdan atmış gayet de güzel araba kullanan bir kadın ziyadesiyle şaşırtmıştı
10 YorumlaBazı geleneksel algılar yüzünden, örneğin ağır inşaat işlerinde ya da çok fiziksel güç gerektiren mesleklerde kadınları görünce şaşırabiliyorum. Oysa artık pek çok alanda kadınlar gerçekten başarılı.
11 Yorumla- 1 yıl
Fiziksel güç bakımından birçoğu erkeklerden bile çok daha iyi olabilir. Gerçekten şaşırtıyor lar bazen
1 yılAraba tamircisi olarak görmüştüm, bende aynı tepkiyi vermiştim. Şaşırmamım sebebi asla kadınların üstesinden gelemeyeceği, yapamayacağı değil. Bu devirde çok sapık, takıntılı, manyak insanlar var.
00 Yorumla
1 yılO zaman banada şasıracaksınız ama bende tır şoförlüğü düşünüyorum gezmeyi arabaları seviyorum ayrıca okuyarak olmicak bu iş derslerim kötü yksye giricem ama 40 net yapıyorum ne gelir hiç bir fikrim yok 2 yıllık bisey okuyup gelen yere göre sonra tircilik diyorum tam benlik iş ne diyorsunuz
00 Yorumla
1 yılBedenini pazarlayan mesleklerde çalışan kadınlara şaşıyorum.
Kendilerini küçük düşürmekten utanmamaları ilginç.
11 Yorumla- 1 yıl
Bende hayretler içinde kalıyorum. Utanc duygularını ameliyatla aldırmıslar yerine pişkinlik koymuşlar gibi bir şey
1 yılAsla şaşırmıyorum çünkü her mesleği yapabilecek kapasiteleri var.
20 Yorumla
1 yılaraba motor tamircisi görmüştüm şaşırdım 😅 cinsiyeti yok çalışmanın
20 Yorumla
1 yılUluslararası büyük gemi kaptanı olunca
Savaş ucag pilotu olunca gururlaniyorum cidden20 YorumlaBen bu zamana kadar Servis şoforu taksi" oto" marangoz" kaynakcı lastikci vs gordum
00 Yorumla
1 yılBerber, sanayi ustası gibi özellikle erkeklerle özdeşleşmiş mesleklerde görünce daha şaşırtıcı oluyor
00 Yorumla
1 yılEn fazla otobüş şoförü kadın görünce şaşırdım. Bir de tesisatçı filan görürsem kadın şaşırabilirim.
00 Yorumla
1 yılKamyoncu Tır şoförü görünce Tır kamyon şoförü deyince belli bir imaj var yıllarca oluşan 🤣
00 Yorumla
1 yılTır şöförü olarak gördüm. Pilot olarak gördüğümde çok hoşuma gitmişti. Şaşırmıştım fakat etkileniştim.
01 Yorumla- 1 yıl
Etkilenmiştim.
1 yılİstanbul'da ilk olarak otobüs şoförü olarak gördüğümde şaşırmıştım ama artık hiçbir meslekte şaşırmıyorum.
00 YorumlaValla Kanadada kadınların her mesleği yaptığını gördüm şahit oldum. Tır şöföründen en usta otobüs şöförüne kadar
00 Yorumla
1 yılBüyük sanai vinç operatörü her gün metrelerce yükseğe çıkıyorlar ben iki kat çıksam başım dönüyor helal olsun onlara
00 YorumlaBen mutlu oluyorum şahsen özellikle trafikte söför olarak , kurye olarak denk geliyor bazen.
10 Yorumla
1 yılŞaşırmak değil ama kadınlara trafik polisliğini çok yakıştırıyorum çok cool bence
10 YorumlaBen otobüs şoförü gördüm bildiğin körüklü otobüs sürüyordu helal olsun ablaya dedim😂🤣
10 Yorumla
1 yılKadınlara bütün meslek yakışıyor
İtfaiye, polis gibi
00 Yorumla
1 yılBizde pek yok ama Avrupa'nın bir çok ülkesinde tır kullanan kadınlar var
00 Yorumla
1 yılBence 21. yy da hala kadınların mesleklerine şaşırılmasının bırakılmış olması gerekiyo
00 Yorumla
1 yılHiç bir meslekte görünce şaşırmıyorum. Şaşırmayı gerektirecek bir şey yok. Neden şaşırayım?
01 Yorumla- 1 yıl
Kadın olduğu için şaşır mesela
Benzin istasyonlarında çalışan pompacı kadınlar beni şaşırtıyor.
00 YorumlaKadın ağır fiziken yorucu işlerde çalışmalı. Çalışcaksa evlenmemeli. Çünkü bir evde 2 erkek olmuyorrrrr
00 YorumlaŞaşırma değil de askerlikte kadın subaylar görmüştüm tebrik etmiştim (içten)
00 Yorumla
1 yılOtobüs şoförü Necmiye ablayla beraber öğrencilik yıllarımda çok tur performansı sergiledik 😂
00 YorumlaŞaşırdığım bir durum olmuyor kadınlar gücü yeten işlere gidiyorlar zaten
00 Yorumlalastik tamircisi gördüm bi dene şaşırdım böyle huuuu
00 Yorumla
1 yılŞaşırmıyorum kadınlarda insan hatta yurtdışında inşaatlarda kadın çalışan bile var
00 Yorumladolmuş şoförü olunca. genelde hep erkek görüyorum, sadece bir kadının kullandigina denk gelmiştim
00 Yorumlamasözlük:) çok ağır bi iş aslında kuvvet gerektiren bir iş.
00 YorumlaHanımlar full beni korkutuyorsunuz. Dünyayı ele geçirmek üzeresiniz.
01 Yorumla
1 yılTamircilik kadınlara çok yakışıyor havalı buluyorum.
00 YorumlaÜrolojide kadın
Ve jinekolog olarak da erkek olmamalı yoksa şaşırmam başka00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılPilotlar, çok karizma ♥️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılDolmuşta gördüğümde baya şaşırmıştım. Şehirler arası otobüs yolculukların da bayan muavin görünce de baya bi şaşırmıştım :d
00 Yorumla
1 yılTaksici kadın olduğunu görünce tüm kadınlar istediği mesleğin üstesinden gelebilerler ben kalpten inanıyorum
00 YorumlaBir kadını inşaatçı olarak görsem şaşırırdım ya da sanayide çalışırken görsem ama ilgi duyardım ve muhtemelen bana ilham verebilirdi.
00 Yorumla
1 yılMecidiyeköy de otobüs şöförü kadının kullandığı otobüs önüne aniden duran arabadaki adama sövüp el kaldırmıştı helal olsun dedim
00 YorumlaMakine operatörüyüm diyince şaşırıyolar ne yani vinç mi kullanıyosun diyolar tek makinede vinç zaten 😂
00 Yorumlaİzmitte metrobüs kullanma bayan gördüm. Kepçe kullananda gördüm. Kadınlar artık hayatın her alanında
00 Yorumla
1 yılherkes isterse her şeyi yapar ondan şaşırmıyorum
00 YorumlaKadınlar her yere yakısır hic de şaşırmıyorum olması gereken diyip geciyorum
00 Yorumla
1 yılUzakyol gemilerde çalışanı görünce şaşırıyorum
00 YorumlaHicbir meslekte şaşırmıyorum hatta hoşuma gidiyor helal olsun diyorum
00 Yorumla
1 yılherhangi bi meslekten maaş alabilmeleri beni şaşırtıyo
00 YorumlaKadınlarımızın her meslekte olması lazım erkeklere ihtiyac duymamaları lazım bir zaman sonra
00 YorumlaValla onu bunu bilmem de otobüs şoförlüğünde çok iyiler.
00 YorumlaAdana'da otobüş şoförlugu yapan kadin gorunce şaşirmiştim cok.
00 Yorumla
1 yılValla çok hoşuma gidiyor bayanların bu tür işleri yapmasi
00 Yorumla
1 yılYurt dışında bütün şoförler kadın neredeyse özellikle Rusya da oralar icin çok normal bir durum
00 Yorumla
1 yılŞaşırmıyorum kadınlar bence her alanda başarılı olabilirler
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)1 yılİnşaaat sektörü
Bide iett şoförü hiç görmedim bayan olsa iyide olurdu aslında kadınlara her iş yakışır 👍10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBp'den yakıt aldım, yakıtı 23-24 yaşlarında bir kız verdi şaşırdım. Sonra kafamı bir çevirdim istasyonun yarısı kız 😄
01 Yorumla- 1 yıl
Hanginistaston bu :)
- Devamını Gör (85)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası