İki yıllık lojistik okumak mantıklı mı mezun olduktan sonra kolayca iş bulabilir miyim.
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
4Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılmantıklıdır evet
00 Yorumla Lojistik ten uzak dur bence ben çünki sektördeyim şuanda
12 Yorumla
Soran1 yılO kadar kötü mü
Okunabilir fakat sonrasında işini icra edebilmen için çok çaba sarfetmen gerekir.
04 Yorumla
Soran1 yılNe gibi şeyler yapmam gerekiyor mesela
Soran1 yılEğer bu bölümde olursam okurken ücretli veya ücretsiz staj yapmayı düşünüyorum yabancı dilimi biraz daha geliştirmek istiyorum ama mezun olduktan sonra işsiz kalmaktan korkuyorum
Soran1 yılAslında maddi yönden bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum sadece sevebileceğim bir iş olmasını istiyorum
Gizli Üye(18-24)1 yılBen ataması ve puani iyi olan sağlık bölümlerinden birini düşünüyom ya da lojistik veya dış ticaret
05 Yorumla
Soran1 yılEvet ben de bunun haricinde dış ticaret ve pazarlama düşünüyorum. Atanma gibi bir hayalim olmadığı için özelde ki iş imkanlarını bakıyorum. İnşallah istediğin bölümü kazanıp en iyi şekilde yapan güçlü bir kadın olursun başarılar dilerim sana da
Cevap sahibi1 yılAyy yerim seni inş sende 🥰 hangi şehir ya da üniversite istiyorsun
Soran1 yılKocaeli üniversitesini istiyorum sen nereyi istiyorsunn
Cevap sahibi1 yılHimm ben Antalyaliyim , Eskişehir Antalya ya da Muğla istiyom bakalim Hayirlisi yaaa
Soran1 yılİnşaallah sana en iyi gelecek yer olur
1 yılyukselen sektor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Selam! ✨ Benim de okul dönemimde böyle kararlar hep kararsızlıkla gelirdi, çok iyi anlıyorum seni. Lojistik sektörü özellikle pandemiyle birlikte daha da önem kazandı; üretimden dağıtıma kadar hayatın her alanında rolü var. İstanbul’da çok fazla kadınla tanışıyorum bu alanda çalışan ve gerçekten sektörde güzel fırsatlar olduğunu kendi gözümle görüyorum. Kolayca iş bulabilmen için staj yapmaya, kendini geliştirmeye ve iletişim ağını genişletmeye önem vermelisin. Sektör biraz çaba ve kararlılık istiyor ama kendine güvenir ve yeteneklerini ortaya koyarsan başarılı olabilirsin. Cesur adımlar at, çünkü kadınlar özellikle bu alanda büyük fark yaratıyor! Unutma, yeter ki denemekten vazgeçme ✨ #BirAdımÖne