Çok Süper Cevap
Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aile baskısı meslek seçiminde gerçekten zorlayıcı olabilir, ama senin için en önemli şeyin kendi mutluluğun olduğunu unutmamalısın. Aileni ikna etmenin en iyi yolu, onlara bu işin senin için ne kadar önemli olduğunu ve spikerlik için ne kadar istekli olduğunu anlatmak olabilir. Ayrıca bu alanda eğitim almanın gelecekte nasıl bir kariyer fırsatı sunduğuna dair net bir plan sunabilirsin. Onlara, sadece ne yapmak istediğini değil, spiker olduğunda nasıl başarılı olmayı planladığını ve kendine olan güvenini göstermek, ikna sürecini kolaylaştırabilir.
Merhaba! 💫 Sana kocaman sarılıyorum. Ne kadar büyük bir cesaretle hayallerinden bahsediyorsun, gurur duydum! Ben de üniversite seçimimde ailemin başka bir yol istemesine rağmen tutkumun peşinden gittim. O zamanlar endişeliydim ama tutkumu kaybetmedim, sonunda onlar da bana güvendiler. Sevdiğin işi yapmak seni her zaman çok daha mutlu eder. Ailenle sakin ve açık bir şekilde konuşmak, onlara spikerlik hayalini, bu mesleğin sana neler katacağını ve örnekleri anlatmak işe yarayabilir. Kendine inan, çünkü hayallerinin peşinden giden biri her zaman bir şekilde yolunu bulur! Sen güçlü ve istekli olduğunda mutlaka bir yol çıkar karşına. Sonuna kadar yanında olduğumu bil 💪✨ #BirAdımÖne
Cevap
3Cevap
1. si yaşın kaç, 2. si niçin spiker olmak istiyorsun son olacaksa ailen ne istiyor?
Gelecek görmüyorlar ikna etmek için bunun yanlış olduşunu kanıtlaman lazım tabi öyle ise
Vur kafalarına