Kızlar Bir Adım Öne Ücretsiz hijyen eğitimi sertifikası nereden alabilirim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Ücretsiz hijyen eğitimi sertifikası nereden alabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Blustar98 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 101% 1 yıl Halk egitim merkezi verir. 8 saatlik dersine girmen lazım devamsızlık yapma 0 0 Yorumla
Mutsuzluğunnotası Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl Halk eğitim merkezi den ufak bir ücret alıyorlar 0 0 Yorumla
Metin2786 Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 90% 1 yıl Halk eğitim merkezleri ve özel kuruluslardan alabilirsin memleket neresi ona göre yonlendireyim seni 0 0 Yorumla
Ateştenkadın Takip Et Xper 4 Yaş: 26 1 yıl Halk eğitim merkezinden alabilirsin ama yine de ufak bir mebla ödemen gerekiyor diye biliyorum. 0 0 Yorumla
DonnieYen7 Takip Et Xper 3 Yaş: 43 1 yıl halk eğitim merkezinden, başvurursun kurs açılınca alırsın 0 0 Yorumla
niyeVarizkibizler Takip Et Xper 3 Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Hayır meb onaylı al 160 ile 500 arası 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Halk egitim merkezi verir. 8 saatlik dersine girmen lazım devamsızlık yapma
Halk eğitim merkezi den ufak bir ücret alıyorlar
Halk eğitim merkezleri ve özel kuruluslardan alabilirsin memleket neresi ona göre yonlendireyim seni
ucretsiz yok diye biliom ben gecen sene200 veridm
Halk eğitim merkezinden alabilirsin ama yine de ufak bir mebla ödemen gerekiyor diye biliyorum.
halk eğitim merkezinden, başvurursun kurs açılınca alırsın
Hayır meb onaylı al 160 ile 500 arası
Halk eğitimlerde var. Git görüş
Halk eğitim merkezinden alabilirsiniz
Halk eğitim merkezi veriyor
Halk eğitim
Halk eğitim
halk eğitim merkezi
Halk eğitim