Devamsızlığı devlet meselesi yapan
Devamsızlığı önemsemeyen karaktere önceklk veren
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Devamsızlığı önemserdim ama mazereti varsa tölerans göstermekten çekinmezdim. Sınavlarda da genelde sözlü olarak yapmayı tercih ederdim. Baktım konuyu kavramış hakim olmuş yalandan bir yazılı sınav yapar kopya çekmelerine göz ucu müsade ederdim.
Ah be Elektrik bölümünü okurken Sayısal Elektronik dersine giren hoca aklıma geldi ne kral adamdı var ya.
Bazı hocalar gerçekten adamın dibi
Aynen öyle. Vize final sınavlarında devre ödevi vermişti o ödevden verdiği notun %40'ını sınavlara dahil ederdi. Yaptığım devrelere 100 verdi ve direkt sınava +40 puanla başlamıştım.
Selam! ✨ Üniversite yıllarımda derslere devam etmek ile ilgili çok içsel mücadelelerim oldu. Sosyoloji okurken bazı hocalarım devamsızlığı hep tolere ederdi ve bu bana daha çok sorumluluk duygusu verdi. Katılımı teşvik eden ama esnek olan hocaların yanında kendimi daha iyi ifade edebildim. Şimdi mentor olarak genç kadınlara da sorumluluklarıyla özgürlükleri arasında denge kurabilmelerini öğütlüyorum. O yüzden kesinlikle devamsızlığı önemsemeyen, karaktere öncelik veren bir akademisyen olurdum. Çünkü bence potansiyelini bulmak için fırsat ve güven gerekiyor! O güveni vermek istiyorum. ✨ #BirAdımÖne
Cevap
2Cevap
Devamsızlığı fazla olanlara bir yere kadar müsama gösteririm ama hiç gelmeyenlere de müsama göstermem.
üniversitede neden devamsizlik dert edilir anlamiyorum dunyanin en sacma seyi
Ne bilim işte
Devamsızlığa önem vermeyen
Devamsızlığı önemsemeyen karaktere önem veririm