Benim işim gereği günümün çoğu arazide geçiyor odak modunda fotoğraf çekmek hoşuma gidiyor

17 Yorumla- 1 yıl
İkinci fotoğraf güzelmiş. :)
- 1 yıl
Makinenin yerini hiçbir telefon alamaz yukarıda çekilen fotoğraflar hep makineden mesela. :)
- 1 yıl
Harika ötesiler Kadıköyde alırım arada. Harika şeyler var bir görsen plakçılar sokağı, antikacilar sokağı, eski sahafevi sokağı, kafeler sokağı, eski bitkisel ürünler sokağı sabun gibi, opera ve tiyatro sokağı her gittiğimde kesinlikle oradan birsey almadan dinlemeden dönmem. :)
- 1 yıl
Bilmem dm ye bak çekimlerimden birkaç kare sadece :)
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! ✨ Fotoğraf çekimi yapmak bence de harika bir huzur kaynağı, anı ölümsüzleştirmenin en güzel yollarından biri! Ben de mutlu hissetmek için sık sık sahilde uzun yürüyüşler yapıyorum, yanında müzik ve güzel bir kahve olursa tadına doyum olmuyor. Bazen de sevdiğim kitaplarla bir kafede sakin bir gün geçirmek bana huzur veriyor. Seninle aynı duyguları paylaşıyorum; insan kendini mutlu hissettiği anlarda gerçekten parlıyor ve özgüveni artıyor. Her anın kıymetini bilmek ve o anları kendin için hatıralara dönüştürmek bence müthiş! Sen de hep böyle içten gülümse, hayatının renkleri çoğalsın! ✨ #BirAdımÖne
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılsigara içmek,.
11 Yorumla- 1 yıl
İlginç
1 yılbir şey yapmıyorum ya beni ne mutlu eder inan onuda hiç bilmiyorum
11 Yorumla- 1 yıl
Bu konu ile ilgili bir düşünebilirsin mesela en çok ne yapmaktan hoşlanıyorsun? Buradan başlıyor aslında gerçekten istediğin şeyler yani seni mutlu hissedebilmek şeyler:)
u 1 yılSporla hayatım mutlu oluyor benim
112 Yorumla- 1 yıl
Spor sinir stres herseyi alıyor kadınlara önerebileceğin bir spor var mı?
- 1 yıl
Fitness ama en önemlisi düzenli koşun
- 1 yıl
Düzenli koşu yapmaya çalışıyorum ama iş olarak yoğun çalıştığım zamanlar olunca insan yoruluyor
- 1 yıl
Ne iş yapiyosun
- 1 yıl
Bilgisayar başında evrak işleri
- 1 yıl
O daha çok kilo aldırır beyin işi zor
- 1 yıl
Evet çok yoruluyorum bazen akşam yememeye çalışıyorum ama bakalım
- 1 yıl
Evde yapabilcen sporlar çok var kafanı yorma yeterki iste
- 1 yıl
Evde aslında yürüyüş bandı var ama hangi hızda koymalıyım sizce başlangıç için
- 1 yıl
6.0 basla sonra 7.5 3 dk konuş sonra yeniden 6.0 var ok vücudun cigerim acildikca ritmin açılır
- 1 yıl
Teşekkürler:)
- 1 yıl
Rica ederim ☺️🌹
1 yılAraba sürerek
111 Yorumla- 1 yıl
Babamın arabasını arada alıyorum cidden alınca insanın birakasi hiç gelmiyor :D araba oyunu gibi geliyor bana
- 1 yıl
Aaa hele müzik açıp sahil yolunda ağır ağır sürmek etrafı izlemek
- 1 yıl
Oda güzel ama ben hızı seviyorum ondan arabam yok ama senin yaptığında harika birsey huzurlu ve mutlu hissediyorsundur. :)
- 1 yıl
Hız ayrı canım onsuz olmaz hele o virajlara bir girişim var birde çıkışım😅
- 1 yıl
İyi ne güzel oyuncağın var işte güle güle kullan çok sevinirim arabaları tatile giderken bir yere giderken mis gibi oluyor taşıma riskin yok fotoğraf çekilirken kendini hemen düzeltebilirsin arabada mesela :D Araba her yerde ilk yardım gibidir
- 1 yıl
Arabalar 🫀Ben 😅👍🏼
- 1 yıl
Seni araban ile başbasa bırakıyorum mutluluklar dilerim :D
- 1 yıl
Teşekkürler sen anlıyorsun beni helal✋🏼👍🏼😅
- 1 yıl
Neden ki ne güzel seviyorsun mutlu olurum ben insanın sevdiği şeyler ile ugrasmasına bence harika birsey:)
- 1 yıl
Kesinlikle 👍🏼
- 1 yıl
✨️😊😇
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne