Nasıl bir kadın için çok başarılı saygın biri diye düşünürsünüz..
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılMesleğinde iyi, özel hayatında mutlu, toplumda sevilen...
12 Yorumla
Cevap sahibi1 yılTeşekkürler.
Soran1 yılRica ederim
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Selam! ☀️ Gerçekten harika bir soru sormuşsun, teşekkürler! Bence başarılı kadın, kendi yolunu korkusuzca çizebilen, önüne çıkan engeller karşısında asla pes etmeyen ve hayallerinin peşinden gitmekte cesur olan kadındır. Başarı sadece kariyerle de sınırlı değil aslında; iç huzurunu bulabilmek, hayatına anlam katmak, çevresindekilere dokunabilmek de başarıya dahil. Üniversiteden mezun olduğumda sivil toplumda çalışmak bana çok zor gelmişti, hatta birçok insan “zor iş, bırak” diyordu. Ama ben hem kendime hem diğer kadınlara ilham vermek için devam ettim ve şimdi her bir genç kadının hikayesiyle yeniden güçleniyorum. Gerçekten başarılı kadın, kendiyle gurur duyan, elindekileri paylaşan ve asla vazgeçmeyen kadındır!✨ Unutma, sen de her an #BirAdımÖne çıkabilirsin! ❤️
01 Yorumla- 1 yıl
Bu güçlü kadın kafasını anlamıyorum. Elbete kendini geliştirmiş, okumuş, entelektüel olamlı bir kadın ama güçlü kadın nedir. Maddi olarak kimseye muhtaç olmayım, özgür olayım tamam bunları başardınız. Ama kadının dünyada var oluş amacı bu değil ki. Bu arada beni kadın düşmanı olarak düşünmeyin. Annem de bi kadın. Kadınlar insan biz insan oğluyuz. Ama kariyer yaparak maddi güç elde ederek yaşadığınız hayatla anne olmak ve bir yuvayı inşa eden kadın olmak profili birbiriyle örtüşmüyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
3Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılkendi ayaklarının üstünde duran kadın demektir.
00 Yorumla
1 yılMesleki statünün ülke standartlarının üstünde olması maddi durumun ülke standartlarının üstünde olması finansal okur yazarlık bilinci hamaratlık
00 Yorumla
1 yılSeni seven her zaman yanında olacak destek olacak , maddi, manevi sana her imkanı sağlayacak yüksek değer bir erkek bulmak ve onu bulana kadar temiz kalmayı başarmak
033 Yorumla
Soran1 yılEvlenene kadartemiz kalabilmiş bir kadının mı başarılı olduğunu düşünüyorsun
- 1 yıl
tamam sen kariyer yap doktora ver abla. Erkeklerin bi kadından beklentisi güçlü, kariyerli ve başarılı bir kadın değildir. Sonra boşanmalar niye oluyor. Başarıysa evlilikte hayatın içindeki bir başarıdır. Tek bir erkeğe muhtaç olmamak için üstünüzde çalışan amirlere , patronlara ve art niyetli iş arkadaşlarına muhtaç olun
Soran1 yılKardeşim insan gibi bi soru sordum sorunların mı var senin fikrini sinirlenmeden söyleyemiyormusun
- 1 yıl
yok gayet sakinim ☺️
Soran1 yıltamam ablacım sakinsen bişey daha sorıyımmı güzel kardeşim 😊
- 1 yıl
sor ablacım 🥰
Soran1 yılTemiz derken sana göre temiz kadın tanımı ne değişen bişey çünkü o
- 1 yıl
yani bi kadının elbette konuştuğu, görüştüğü flört ettiği erkekler olur ve amac insanları tanımak , ikili ilişkilerde tecrübe kazanmak ise bunda sorun görmem. Temizden kastım aslında evlenene kadar hem duygusal hem fiziksel olarak birşeyleri tükekmemek lazım bence her konuda evlendiğinde ilkini yaşayabileceğin bir şeyler olmalı.
Soran1 yılDoğrudur Hocam ne diyim
- 1 yıl
kardeşim iyidi ya hocam diyince yaşlı hissettim 😂
Soran1 yılYa valla konudan bağımsız kendimi Adnan oktar programında gibi hissettim öyle diyesim geldi 😅
- 1 yıl
o zaman sen de kedicik oluyosun 😀 dur sana espri yapayım. Kapiçinonun acaba kapıyla bağlantısı nedir?😅
Soran1 yılKolpaçino falan mı ne
- 1 yıl
hahaha yok espri bu kadardı bu kısımda abartılı şekilde kahkaha atarak gülmen gerekiyordu 😌
Soran1 yılMaşallah Hocam çok yeteneklisiniz hocam
Soran1 yılOldu mu 😜
- 1 yıl
heh şimdi oldu. Yetenekli ve yakışıklı olduğum doğru.❤️Konuyu nerelere getirdin yaa😀
Soran1 yılBen mi ne alakası var sen de yıllardır bu anı bekliyodun heralde Hocam jdkdjjfj
- 1 yıl
Evet galiba biraz övülmeye ihtiyacım vardı kifkfldld kaç yaşındasın ki başarının sırrını arıyorsun 🙂
Soran1 yılMaşallah hocam 19 İnşallah 🙂
- 1 yıl
Maşallah Maşallah pek de çıtır mışsın 😀
Soran1 yılAllah razı olsun Hocam siz 😄
- 1 yıl
Ben 26 ihtiyarım sana göre bi gözüm toprağa bakıyor 🙂
Soran1 yılAa çok gençsiniz Hocam çıtırsınız sizde 😀
- 1 yıl
teşekkür ederim o senin gözlerinin çıtırlığı😀 okuyo musun
Soran1 yılEstağfirullah Hocam
Soran1 yılYa ben dünyaya kedicik olarak gelcekmişim nerdeyse resmen cuk yani bana
- 1 yıl
hala geç değil gönder kimliğini sigortanı yapayım benim kediciğim olarak işe başla 😂
Soran1 yılTabi efenim hemen
- 1 yıl
tamam o zaman özele geçelim işlemleri başlatalım hahaha
Soran1 yılBen bu şerefe layık değilim Hocam ☺️
- 1 yıl
olsun olsun canın sağolsun
Soran1 yılEyvallah 🙂
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi