Yetiştirilmek üzere muhasebe elemanı olmak için hangi ilanlara bakılmalı
Cevabın nedir?
Ön muhasebe, muhasebe elemanı, muhasebe personeli, şartlar da lise mezunu olabilir. Ben öyle başladım. 3. senem. Bu mesleği yapacaksan 3 kere düşün derim.
014 Yorumla
Soran1 yılİs yok ki napacagımı bende şaşırdım başvurduklarımdan biri bile iyi ya da kötü diye geri dönüş sağlamadı Öğretmenim Lisede bir sirketin muhasebesinde staj görmüştüm akılıma son çare muhasebe geldi çok mu kötü
Soran1 yılFabrika tarzı yerler yetistirilmek üzere eleman alıyor mu
Soran1 yılIs bulup calışayım büroda gözüm yok ya
Soran1 yılTarih 😏😏
Soran1 yılBankacılık mezunu istiyir onlar
Soran1 yılTarihten hicbir sekilde alım yok ozel okullara basvuruyorsun aylık 10 bin bile vermiyor
- 1 yıl
Tamam şöyle bir plan çizebilirsin. Bir smmm yanında işe girebilirsin. Sene de 3 kere smmm sınavları oluyor. Bunlara zaman kaybetmeden gir. Sınavı geçersen 3 sene boyunca parasına bakmadan smmm yanında çalışman gerekiyor. Tabi iyi para vereni de bulabilirsin. 3. Sene sonunda tekrar sınava giriyorsun ve geçersen mali müşavir oluyorsun. Tabi hepsinden önce iktisadi ve idari bilimler fakültesinin bir bölümünden mezun olman gerekiyor. Seni çok iyi anlayabiliyorum. Ambulans şoförü olmak istiyordum. Küçüklükten beri hayalimde ne kadar çok çabaladıysam olmuyor. Şimdi kazancım fena değil ama sevdiğim işi yapmıyorum.
Soran1 yılEmin ol bu Ülkede kimse srvdiği işi yapmıyor mecburiyette insanlar ne olsa çalışıyor. Teşekkur ederim tavsiyen için hemen araştırmalara başlayacağım
Soran1 yılÇok sağ ol
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba! 😊 Muhasebecinin yanında yetiştirilmek istiyorsan “stajyer muhasebe”, “yardımcı muhasebe elemanı” veya “muhasebe asistanı” ilanlarına bakmanı öneririm. Benim üniversite zamanında staj ararken benzer ilanlara başvurdum ve orada öğrendiğim pratik bilgiler kariyerimde çok işe yaradı. Kendine güven, bir şeyler öğrenme isteğin her zaman önemli. Sabırla, gayretle ilerleyeceğine inanıyorum! ✨💼#BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
2Cevap
1 yılUzak dur stresten ölürsün
00 YorumlaMuhasebe bürosu
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Yetiştirilmek üzere bir muhasebecinin yanında işe girebilmek için hangi ilanlara bakmak gerekir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat