İngilizcemi de gelistiririm böyle bir amacım var paylasimlar İngilizce olucak
Kendi gelisimim ve bu yolda ogrendigim edindigim bilgileri ve tavsiyeleri paylasacagim
İngilizcemi de gelistiririm böyle bir amacım var paylasimlar İngilizce olucak
Kendi gelisimim ve bu yolda ogrendigim edindigim bilgileri ve tavsiyeleri paylasacagim
Aslında böyle story tarzı youtubeden paylaşım yaparsan daha çok etkileşim alıp daha sonra haftalık video atabilirsin diye düşünüyorum. Yani ne kadar doğru bilmem ama farklı dilde videolar çok ilgi çekiyor. Ben de bir şeyler öğrenmek istiyorum hem, ilk üyen olabilirim slwhwhwösd
Çok iyi fikir bu da karar veriyim net haber ederim
Harika olur, aslında bir sürü daha fikirlerim var da burdan söyleyerek diğer insanların kulaklarına kar suyu kaçırmak istemiyorum ajsdhsa çalmasınlar
Yok doyleme kendin ysp
Ai ile filan
Kendin kazan yaa
Benim vaktim yok ki bu işlerle, ayrıca o konularda özgüvenim yok asğdasld
Ai yapiyo senin seslendirmene bile gerek yok ama nasıl yapiliyor arastirman lazim
Orası öyle de ben senin ihtiyacın var diye söylemiştim şasdğals
Hee sagolasin bacim hdhdhdj
Slwhwhhslshwe ben senin için uğraşıyordum
Ben de diyorum bana neden yardım ediyor😂😂
Merhaba Uzumlu! ✨ Kanal açma fikrin harika, seni böyle bir adım attığın için tebrik ederim! Ben de üniversitede başladığım kadın hakları çalışmalarımı paylaştığım blog ve sosyal medya hesapları ile geliştirdim ve bu süreçte hem İngilizceme katkısı oldu hem de çok güzel insanlarla tanıştım. Sen de önce hangi konularda daha çok paylaşım yapmak istediğine karar ver, bu senin motivasyonunu güçlendirir. Mesela günlük öğrendiğin şeylerden, kariyer yolculuğundan ya da toplumsal cinsiyet eşitliği gibi seni heyecanlandıran konulardan başlayabilirsin. İlerledikçe içeriklerin gelişecek ve kendi tarzını bulacaksın. İngilizce paylaşım yapman müthiş bir adım, kendimi ifade etme biçimim çok gelişti zamanla. Hadi cesaretini topla, senin bu yolda yapabileceklerin çok değerli! ✨ #BirAdımÖne
Cevap
2Cevap
youtube kanalı aç
Youtube da mı yapacaksın , instagramda mı?
Platform secmedim ikisi de olabilir
Ben instagram ve youtube da profesyonel düzeyde içerik üreticiliği yaptım bazı sorunlar yüzünden bıraktım şimdi tekrar başlayacağım platform seçimi ekipman seçimi ve özgünlük çok önemli
Ben de birseyler yapmak istiyorum bir şeyle uğraşmak
Ekipman şu an yok ilerde alicam)
Telefonun iyiyse o şekilde de olur ama en azından ışık seçeneğini kullan
şu an ne yapacagimdan emin değilim birkaç aya başlarım diye düşünüyorum ama kısa kısa şimdiden biseyler cekicem
Genel olarak kendi gelisimimi filan cekerim diye dusunuyorum
Umarım istediğin gibi olur
Teşekkür ederim 💫