22 yaşındayım. Çıraklık işleri kaçtı. Şimdiki aklım olsa, 14 yaşında meslek lisesine giderdim. Ama olmadı. Aşırı zeki genel imkanları da iyi olan biri değilim 2 yıllık sağlık kazandım ancak ondan da 82 puani zorla aldım. Ben ne yapacağım? Özelde kendi alanımda asla iş bulamıyorum. Başka alanlardan da daha önce hiç çalışmadım çok korkuyorum. 1 gün 9-21 garsonluk yaptım ve aşırı zordu her işi yaptırdılar o günün akşamı çıktım işten. Ben ne yapacağım böyle de sürekli evdeyim hayat yaşayamıyorum.
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
Gizli Üye(30-35)1 yılSen devletin memuru olmayı kolay sanıyorsun herhalde ondan son çare felan demişsin bir dene bakalım olabilecek misin 😄
12 Yorumla- 1 yıl
Olamıyorum zaten. Çünkü 82 yetmiyor bana.
Cevap sahibi1 yılE o zaman ne başka çarem yok falan diyorsun, sanki her şeyi denemişsin olmamış memuriyetin kapıda bekliyor sen kabul etmiyorsun 😄
1 yılstoksuz tavsiye ticareti yapıyorum
öneririm00 YorumlaPuanın yetiyorsa atan derim.
04 Yorumla- 1 yıl
Yetmiyor kendi alanima.
- 1 yıl
Yokk
1 yılNe mezunusun
02 Yorumla- 1 yıl
Radyoloji
- 1 yıl
Olur inşallah
Gizli Üye(25-29)1 yılHangi bölüm okudun 82 çokta kötü puan değil
016 Yorumla- 1 yıl
Radyoloji.
Cevap sahibi1 yılKız bende o bölümü okuyorum işte mi bulamadın sen
- 1 yıl
Hayır bulamadım. Bence en yakınken bölümü bırak.
- 1 yıl
İzmirde bulamadım. Herkes tecrübe istiyor ya da tanıdık özelde devlette ise yığılma çok 82.6 puanlar 2900. ÇÜ sıradayım
Cevap sahibi1 yılNiye ya bak canım da sıkıldı salı günü projemde var bide gerginim
Cevap sahibi1 yılMr biliyo musun
- 1 yıl
İleri derecede olmasa da biliyorum
- 1 yıl
İnan zor
Cevap sahibi1 yılBen İstanbul'da yaşıyorum inşallah bulurum en azından 3-4 ay bi yerde calkskp sonra kpss düsünüyorum özeller almıyo gerçekten staj da bile torpille girdim
Cevap sahibi1 yılHaklısın ama şöyle özel lerin çoğu Mr bt istiyor ben sadece röntgen biliyorum yaşadığın yerdeki özel tıp merkezlerine isglere baktınmı
- 1 yıl
Istambulda yaşıyorsan özelde şansın daha çok tanıdıkta lazım tekrar diyorum başka türlü olmuyor
- 1 yıl
Kpss de kolay degil
Cevap sahibi1 yılMatematik temelin varmıydı benim sıfır napcam bilmiyorum
Cevap sahibi1 yılÖzelde staj yaptım ama kavga ettim kaşar bi kızla atıldım oraya almazlar beni
- 1 yıl
Bir bölüm daha oku açıktan veya normal oku iste
Cevap sahibi1 yılBilmiyorum canım benim okulum zor para için bırakmaya calısıyolar önce okulu bitiriyimde senşn puanın düşük değil şehir hastaneleri ne yerleşirsin
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba tatlım! 😊
Benim de hayatımda zaman zaman ne yapacağımı bilemediğim anlar olmuştu. Kendine inan ve unutma, her zorluğun içinde bir fırsat saklıdır. 14 yaşında meslek lisesine gitmek belki şimdi aklına takılıyor ama önemli olan henüz başlamış ve denemiş olman. Kendini tanıma ve yeni alanlara yönelme zamanı şimdi! Belki ilgini çeken, sana uyan alanlarda küçük adımlar atabilirsin. Bu süreçte sabret ve pes etme, çünkü hayat hep yeni kapılar açar. Kendine güvendiğin zaman, şans ve imkanlar da artar. En önemlisi, kendi yolunu çizmek için ilk adımı atmaya cesaret et! 💪✨ #BirAdımÖne