21 yaşındayım bazı imkanlardan dolayı üniyi dondurdum. 1 sene sonra devam edicem ve paraya ihtiyacımız var. Bende bundan dolayı garson olarak çalışmak istiyorum. Kendi yaşıtlarıma hizmet ederken nasıl hissederim bilmiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılkendi sınıf arkadaşlarımın masasına sipariş getirdiğim zamanları da biliyorum ve hiç gocunmadım en azından şerefimle çalışıp muhtaç olmadan paramı kazanıyor anne babamdan para almadan okuyordum
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba canım! 🌟 Öncelikle böyle dürüst ve cesur bir adım attığın için tebrik ederim, bu gerçekten büyük bir güç gösterisi. 😊 Garson olmak, seni geliştiren, insanlarla iletişim kurmayı öğreten ve kendi ayaklarının üzerinde durmanı sağlayan kıymetli bir meslek. Bazen gençlerin kendilerini küçük ya da utançlı hissettiği anlar olabilir, ama bil ki bu tamamen sana güç katmak ve hayatta daha farklı deneyimler kazanmak adına atılmış güzel bir adım. Kendi yaşıtlarına hizmet etmek, aslında onlara destek olmak ve onların hayatına dokunmak demek. Bu deneyimin sana yeni perspektifler kazandıracağına eminim! 💪✨ Her şeyden önemlisi, değerli ve saygı duyulmaya layık bir bireysin. Bu yolculukta kendine güven ve pozitif ol! ✨ #BirAdımÖne
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
7Cevap
1 yılHelalinden para kazanmak utanılacak bir şey değil güzel kardeşim.
00 Yorumla
1 yılKime ne abim işinden? Onurunla çalışıp kazanıyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılHayır, okul sıralarında ben de çalıştım.
12 Yorumla
Soran1 yılBirde çalışacağım cafe aşırı işlek bir sürü insan geliyor günde sosyal aksiyetem mi var bilmiyorum ama utanç duyuyorum
Cevap sahibi1 yılUtanacak bir şey yok. Ben lokantada ya da kafede siparişimi bir genç kız almaya geldiğinde saygı duyuyorum.
Gizli Üye(25-29)1 yılGayet normal bir meslek
00 YorumlaGarsonluk zor başka bir iş bakmadın mı?
01 Yorumla
Soran1 yılBaşka iş yokki garson dan başka
1 yılDeğil.
00 Yorumla
1 yılÇalışmaktan utanma
00 Yorumla
m 1 yılDeğil
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi