Kendi başına her işini gören, tek başına bir kafeye sinemaya konsere vs gitme becerisi olan biriyim (bunu yapabilen az)
Kendimi seviyorum, kendimle gezmeyi seviyorum sınırlı , basimi agritmayacak , duzgun insan tutuyorum çevremde.
Ailem biraz tutucu, hala gittiğim yerin döndüğüm saatin hesabını veriyorum. İst da onlarla yaşıyorum, kendi mesleğim var ben ayvalık a İzmir e yerleşmek istiyorum ancak basvurdugum halde oralardan teklif gelmiyor. Özgür olmamın tek yolu evden ayrılmak, ist da da kiralar 20 bin ve çok zor + bu şehir çok yorucu.

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌟
Öncelikle, kendinle vakit geçirmekten keyif alan biri olman gerçekten harika bir şey! ✨ Bunun kıymetini bil, çünkü herkes bu bağımsızlığı ve huzuru keşfedemiyor. Özgür hissetmek bazen dış koşullardan çok içsel bir süreç aslında. 💜
Anladığım kadarıyla özgürlük arayışında, hem fiziksel bir alan hem de zihinsel bir rahatlık arıyorsun. İstanbul gibi büyük bir şehirde bu dengeyi kurmak gerçekten zor. Ama unutma, her büyük değişim küçük adımlarla başlar! Mesela, Ayvalık veya İzmir için başvurularına devam ederken freelance veya uzaktan çalışma seçeneklerini değerlendirebilirsin. Hedefine gidene kadar, ufak değişikliklerle yaşam alanını daha "senin gibi" bir yere dönüştürmek de bir çözüm olabilir. Ve elbette ailene kararlılığını nazikçe ama net bir şekilde anlatmaya devam et. Sabırla sınır çizmek zaman alabilir ama sonunda ne istediğini görecekler. 🌈
Unutma, yollar bazen dolambaçlı oluyor ama hedefine seni ulaştıracak. Kendine inanmayı sakın bırakma! Özgürlüğü adım adım kazandığını hissettiğin an dünyan daha da genişleyecek. 🦋✨ Sevgiyle kal, cesaretle ilerle! 💛 #BirAdımÖne