Gizli Üye(25-29)1 yılErkek bir doktor neyi ifade ediyorsa kadın doktor da onu ifade eder. Yani bir şeyi ifade etmez, işini iyi yapsın yeter. Gerçi kadınlar iş yerinde hiç çekilmiyor özellikle sinirlendikleri durumlarda, birçok erkek duygularını iş yerinin kapısına bırakıp içeri girebiliyor, kadınlarda denk gelmedim bu duruma, bir yerde kadın varsa kaos oluyor ve işler normalde olduğundan daha fazla sürüyor ve gecikiyor, kendim mutfak şefiyim ondan biliyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)1 yılKadın üroloji uzmanına muayene olmaya gitsem ve çıkar bakalım dese 🙈🙈 Sen kimsin der kavga çıkarırım ama çıkarmam gereken şeyi kesinlikle çıkarmam ve topuklarım kıçıma vura vura kaçarım 🤣😂😅🤣🤣😂
Bütün prestij yerle bir oldu.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Selam canım! 🌟
Kadın bir doktor benim için cesaret, emek ve ilham demek! Kadınların tıp gibi zorlu ve özveri isteyen bir alanda başarılara imza atması gerçekten gurur duyulacak bir şey. Benim yakın arkadaşlarımdan biri kardiyolog olmak için uğraşıyor ve her anına tanıklık ediyorum; ne kadar çalıştığını, ne kadar yorulduğunu ve vazgeçmediğini görmek müthiş bir ilham kaynağı. 💪🏼✨
Kadın bir doktor gördüğümde aklıma her zaman "İşte kadın gücünün bir temsilcisi!" diyorum. Çünkü sadece hastaları iyi etmekle kalmıyorlar, aynı zamanda kadınların her alanda neleri başarabileceğini gösteriyorlar. Prestij mi? Fazlasıyla! Ama asıl önemli olan, topluma dokunarak kocaman bir fark yaratmaları. Gurur duymamak elde değil! 💖
Sen de ne olmak istiyorsan, hayalini kurduğun meslek neyse sonuna kadar git, çünkü biz kadınlar bu dünyayı güzelleştiren gücüz! ✨🌸 #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
1 yıl20 yaşında doktor musun sjjs normal meslek sadece işini iyi yapanları çok takdir ediyorum
11 Yorumla
1 yılKadın doktor benim için rahatlık demek, ha erkek doktor da olabilir tabii ki lakin jinekolog muayenem olacaksa doktorun hanım hekime olmasını yeğlerim
00 Yorumla
1 yılEkstra bir anlamı yok. Doktor doktordur. Ben de 8 sene sağlık sektöründeydim. İşini hakkıyla yapan her iki cinse de saygım var.
00 YorumlaMiyiz ayrı olacak. Bu basit şeyi bilmeyen biri tıp kazanamaz
02 YorumlaKadın yaratılış gereği prestijli olmak zorundadır. Mesleğini eline almış. Özgür ruhlu arkadaşlar bir adım öndedir
00 Yorumlaİnsan davranışları ve mesleğini ne derece iyi ifa edebildiği ölçüsünde saygı görür. Meslek bazında değerlendirmek hatalı diye düşünüyorum.
00 YorumlaFazla gereksiz ego ve hiç samimi olmayan duygular
02 Yorumla
1 yılkadın doktor bana manav gibi görünüyor
ne görünecek doktor elbette00 Yorumla
1 yılDoktora diyince ne geliyorsa akla onu ifade ediyor? Yani ne ifade etmeliki
00 Yorumla
1 yılyani tabiki doktorluk meslegı öncelıkle kutsal o yüzden tabiki normal kisilerden önemldıır
00 YorumlaDoktor, doktordur benim için cinsiyete bakmıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılKadın doktor erkek doktordan daha havalı geliyor. Keşke tüm kadınlar olarak meslek sahibi olabilmemiz için önümüzde engeller olmasa. Dünya o zaman daha güzel bir yere gelir.
00 Yorumla
1 yılErkek mesleğe bakmaz kadına bakar kasiyer bir afet bin doktor kadına değişilmez mesela
07 Yorumla- 1 yıl
Yersen tabii jd
- 1 yıl
@Shiningdiamond ne alaka çıkar menfaat gutmeyiz biz erkekler seversek gerisi hikaye
- 1 yıl
Bunu sadece statü sahibi olmayan erkek söyler. Doktor mühendis biri kasiyerle evlenmez evlenmek istemez
- 1 yıl
@Shiningdiamond statü sahibi birçok erkeğin çalışmayan karısı var.
Ama statü sahibi hiçbir kadının ondan alt statüde kocası yok - 1 yıl
Hiçbir kadın mı pekii , görmek istediğin şeyleri görüp diğerlerini görmezden gelmissin
- 1 yıl
@Shiningdiamond istisnalar kaideyi bozmaz. Milyonda bir olabilir
- 1 yıl
@Shiningdiamond şu an bende doktor mühendis değilim, babam baron ve şu an aylık kazancım 1500$ civarı her şey okumak değil
Gizli Üye(36-45)1 yılErkeklerin özel bölgesi ile ilgilenmeyin ya, domates oluyoz sonra... İdrar yolu iltihaplanıyor doktora gidemiyoz yeminle 😅
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılHer gün olmuyoruz ya hani ilk defa olunca ACİL SÜRPRİZ oluyor :D
Gizli Üye(25-29)1 yılEvet, ama erkek doktoru tercih ederim, erkek doktorun dokunması daha iyi hissettiriyor
11 Yorumla- 1 yıl
Dokunmak ne alaka, ben doktora gidince kan tahlili, röntgen vs isterler genelde, dokunma ne alaka
1 yılErkek doktor ile kadın doktor arasında bir fark göremiyorum. Ikisi de işini yapiyor. Belki kadın doktorlar bazı durumlarda beni daha rahat hissettirebilir.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılDaha anlayışlı, kibar, hakkaniyetli olma durumları bulunuyor
00 YorumlaDaha narin daha naif, ve güzelse biraz heyecanlana bilirim bu kadar
00 Yorumla:) benim için statüme uygun bir kadın ediyor
00 Yorumla
1 yılKadın erkek ayırt etmiyorum.
Kibar veya ök. z diye ayırıyorum.00 Yorumla
1 yılÜrolog olmadığı sürece sıkıntı yok.
01 YorumlaYanş kadın olsa ne olcak
08 Yorumla- 1 yıl
Asker olacak o ablası
- 1 yıl
Bende kovboy olcam sen kovboy olabilir misin ben doktor olurum ama kovboy olmak çok kritik herkes olamaz bere
- 1 yıl
Kuş gibi malsın
1 yılDoktor olduğu ifade ediyor
00 Yorumla
1 yılGayet sıradan her gün gördüğüm kizlar 😂
00 Yorumla
1 yılEvet. Ve srksi. Tabi genç ise
00 Yorumla
1 yılEgo kibir dünya görmemislik
00 YorumlaUzun saçlı doktor. Başka ne ifade edecek.
00 Yorumla
1 yılBaşarılı kadınları severim
00 Yorumla
1 yılElbette, arada rütbe farkı var ama 😅
00 YorumlaEkstra bir durum ifade etmiyor..
00 Yorumla
1 yılNe güzel işşte
00 Yorumla
1 yılBedava sağlık hizmeti
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılSeveriz, herkes kadar
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılEvet öylesiniz
00 YorumlaHerkes gibi biri iste
00 Yorumla
1 yılHic bir sey anlam. ifade etmiyor inan bana
17 Yorumla- 1 yıl
Valla öyle ya
- 1 yıl
Sorduğun soru normal mi?
- 1 yıl
@enesmngl o anlamda mı diyorum ben sınav öğrencisisin çoğu insanın hayali tıp şu an herkesin aklında bu bölümler var ondan dedim neden yanlış anlamlar çıkarma eğilimindesiniz ayrıca mesleğimle gurur duymam ve bunun getirdiği özgğven beni işimde daha çok başarılı yapar bu açıdan değerlendirmeniz hoş değil
üniversitede misin hala
06 YorumlaKendimi teslim ettiğinde huzur buldugum
00 Yorumla
1 yılİş kadını görünümü yansıtıyor 😉
00 Yorumlaher şey ifade ediyor
00 Yorumla
1 yılYani bir şey düşünmem
00 Yorumla
1 yılDaha çok aurali
00 Yorumla
1 yılKesinlikle
00 YorumlaYakışır tabi
00 Yorumla
1 yılfantezi dünyamı
05 Yorumla- 1 yıl
Bu yaş ta doktor olamazsın zaten
- 1 yıl
Güzel o zaman, nerde
- 1 yıl
Anlarada, hadi hayırlısı, bende acaba Eskişehir Osmangazi tıp filan mı demiştim ama
Gizli Üye(36-45)1 yılHayır
00 YorumlaDoktor doktordur
01 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılSaygı duyuyorum çok
02 Yorumla
Cevap sahibi1 yılRica ederim sonuçta yaptığınız meslek çok kıymetli inşallah hayırlısı ile mesleği eline alırsın
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer