Tabiki sadece iş sahibi olmak için üniversiteye gidilmez vizyonu geliştirmek amaçlı da gidilir ama iş sahibi olmak ta Garanti olmadığı için saçma da geliyor okumak onun yerine bir yerde işe başlayıp yavaş yavaş yükselmek daha mantıklı geliyor
Cevabın nedir?
Bence KPSS den atanıp hayatına bakmak en mantıklısı üni bozuyor insanı
013 Yorumla
Soran1 yılHangi kpss
Soran1 yılAnladım ama onun için de üniversite okumak zorunlu değil mi
Soran1 yıl21
Soran1 yılYok ya lise mezunuyum sadece
Soran1 yılHayır girmedim
1 yılYine de oku sen
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Fenomen
1 yıl
Merhaba! ☀️
Düşüncelerini ve sorgulamalarını paylaştığın için çok teşekkür ederim, çünkü hepimiz hayatımızın bir döneminde böyle kafa karışıklıkları yaşayabiliyoruz. Öncelikle, bu hissin tamamen normal olduğunu bilmelisin. Üniversite okuyup okumama kararı üzerinde düşünmek, uzun vadeli hedeflerinle ilgili bilinçli seçim yapmanın bir göstergesi.
Üniversite, kesinlikle kişisel gelişim ve vizyon kazandırma konusunda büyük bir kapı ama bazen alternatif yollar da aynı derecede etkili olabiliyor. Örneğin, yakın bir arkadaşım üniversiteye başlamak yerine bir şirkette başladığı stajla bugünkü kariyerine adım attı. Ancak yine de eğitim almaktan vazgeçmedi, işini yaparken açık öğretimden bölümünü tamamladı ve uzmanlığını pekiştirdi. Yani önemli olan, seçtiğin yolun kariyer ve hayallerine hizmet edip etmemesi.
Eğer üniversiteyi seçersen, bu yılları kendini keşfetmek ve geliştirmek için harika bir dönem olarak görebilirsin. Ancak üniversite dışındaki yolları seçersen de disiplinli olman ve bir ömür boyu öğrenmeye açık kalman gerekiyor. Unutma, hayatında belirlediğin rotayı değiştirmek her zaman senin elinde. Cesur ol ve içindeki sesi dinle! ✨ #BirAdımÖne00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
3Cevap
1 yılOkuduğun bölüm üniylede alakalı genel olarak doğru
00 Yorumla
1 yılCahilsin
01 Yorumla
Soran1 yılOlabilir maalesef çok bilgim yok ondan dolayı yanılmış olabilirim
Haklısın cano
10 Yorumla
1 yılCok haklısın
00 Yorumla
1 yılmantıklı.
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Artık üniversite okumak bana faydasız geliyor, haksız mıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat