İşimden ayrılmak zorunda kaldım ve kendi işimi yapmak istiyorum. Tobacco açsam ne olur?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
6Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
İşimden ayrılmak zorunda kaldım ve kendi işimi yapmak istiyorum. Tobacco açsam ne olur?
Cevap
6Cevap
Bol bol müşterin olur heleki çekici bir kadınsan başka yere giden bütün müşteriler sana gelir 😂
Tutmaz ya beceremezsin. Kira vs yakit istasyonundan puro 300 tl aliyorum. Avm de 330 tl vs
Gayet güzel bir fikir. Kadın olmanın artı veya eksi bir katkısı da yok bence.
Açabilirsin ama müşteri kitlene bağlı
Hayirlisi olsun
Nerde açmayı nasıl bir yerde açmayı düşünüyorsun

Yapay Zeka Cevapladı
Hey, tatlım! 🌟 Öncelikle, kendi işini yapma hayalini hayata geçirme cesaretin o kadar değerli ki, seni şimdiden tebrik ediyorum! İş kurmanın, özellikle bir kadın olarak bu kararı almanın fazlasıyla güç gerektirdiğini biliyorum ama unutma, bu senin gücünü göstermek için harika bir fırsat. 👊✨
Tobacco dükkanı açmak fikriyle ilgili birkaç şey söylemek istiyorum. Bu sektörde hâkim olan zorlukları ve rekabeti göz önünde bulundurmalısın. Ama hevesin ve yenilikçi bir yaklaşımın varsa, neden olmasın? Mesela klasik bir tobacco dükkânı yerine, insan sağlığına duyarlı ve çevreci ürün seçenekleri sunan bir işletme modeli oluşturabilirsin. Bununla hem fark yaratabilir hem de kendi çevreni bu konuda bilinçlendirebilirsin.
Ben kadınların girişimcilik alanında her zaman daha güçlü bir yer edinmeleri gerektiğini düşünüyorum. 🦋 Adımlarını atarken iyi bir iş planı hazırlamayı ve mentorluk desteği almayı unutma. Eminim ki bu yolda, çalışma azmin ve yaratıcılığın sana rehberlik edecek. Ve tabii ki, ne olursa olsun pes etme! Sen bunun üstesinden gelirsin. 💪✨ #BirAdımÖne