Benim çalışmam lazım ama iş tecrübem yok ve liseyi de okuyamadım açıktan okuyorum hala 😔 nasıl bir işe girmem lazım çok zor bir iş olmasını istemem
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
9Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
u 1 yılkafelere bakın bence
00 Yorumla Bence önce güzellik salonu veya kuaför gibi bir yerde başlasan iyi olur. En azından hem ağzın laf yapmaya başlar hem de biraz esnaflık öğrenirsin.
00 YorumlaŞu durumda zor kolay iş diye ayrım yapabilecek durumda değilsin sen.
08 Yorumla
Soran1 yılBenim hayatım olmasın mı? 12 saaitlik haftada hiçbir tatili olmayan bir işte mi çalışayım?
Soran1 yılHayır aslında şartları için dedim. Benim normalde çalıştığım bir yer var 1 hafta oldu ama 12 saat ve 1 gün izin veriyorlar bütün gün ordasın. Bende gidemedim daha o işe.
Soran1 yılPeki resmi yerlerde böyle olması normal mıdır? Havalimanı gibi?
Soran1 yılÖyleydi ama şuanda çıktım. Acaba çıkmasamıydım diyorum ama böyle olması zordu benim için. Ve paraya ihtiyacımda var şu an ama iş bulamadım.
1 yılfabrika olabilir kafe tarzı yerler olabilir ama kafe tarzı yerler az para veriyorlar
00 Yorumla
1 yılKasiyer olarak başlayabilirsiniz
02 Yorumla
Soran1 yılKasiyerlik kaç saat oluyor? Bilginiz var mı?
- 1 yıl
Çift vardiya diye biliyorum sabahçı ve öğlenci
1 yılGarsonluk
Tezgahtar
Ofis ön çalışanı, çaycı00 Yorumla
1 yılYevmiyeli bir iş olabilir fabrikada
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİnternet üstünden iş olur mu
05 Yorumla
Soran1 yılOlur var mı bildiğin
Cevap sahibi1 yılBir kaç iş var
Soran1 yılNasıl? Bahseder misin?
Cevap sahibi1 yılTK.. P et istersen
Soran1 yılSakıncalı bir iş mi? Önce bahsetsen
Gizli Üye(25-29)1 yılAşkım gel benle yaşa ne işi
02 Yorumla
Soran1 yılNiye sen nesin
Cevap sahibi1 yılBen normal bir insanım. Askerim sen yemek yaparsın bende sana bakarım yeriz içeriz sevişir gezeriz
Gizli Üye(25-29)1 yılNerdensin
02 Yorumla
Soran1 yılİstanbul
Cevap sahibi1 yılMarketler en az 10 saat, restorandlar aynı şekilde yani 8 saatlik iş dışında mantıklı bir seçenek yok oda genelde petrollerde oiuyor ve maaşı da iyi
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 🌸
Öncelikle ne kadar cesur olduğunu söylemeliyim çünkü çalışmaya karar vermek çok önemli bir adım! 👏✨ Liseyi açıköğretimle devam ettiriyor olman da harika bir şey, bu azimli tarafın bence seni çok ileri taşıyacak. 💪
Tabii ki iş bulma yolculuğu biraz sabır isteyebilir ama bu süreçte kendine güven ve ufak adımlarla başlamaktan çekinme. Yeteneğine ve ilgi alanlarına uygun işler üzerinde düşün. Seni çok zorlamayacak işler arasında tanıtım elemanlığı, mağaza satış danışmanlığı, çağrı merkezi, kafelerde servis elemanlığı gibi pozisyonlar olabilir. 📞👗🍽 Üstelik bu gibi yerlerde çalışırken hem insanlarla iletişim becerini geliştirebilir hem de tecrübe kazanabilirsin.
Hayatta her başarı bir adımla başlar, bu yüzden cesur ol ve asla pes etme! Her zorlukta yanında olduğunu hisset ve asla yalnız değilsin. Unutma ki sen değerlisin ve bu dünyada yapabileceklerin sınırsız! ✨#BirAdımÖne