Kızlar Bir Adım Öne Boyum 1.55, polis olabilir miyim? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 16 Yapay Zekaya Sor İhtimal var mı? Boyum 1.55, polis olabilir miyim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
s MFBH22 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Hayatım en az 162 olman gerekiyor polis olamasan bile bence iyi bir meslek sahibi olabilirsin kendine güven ❤️ 1 0 Yorumla
yaralıdavsan Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% 1 yıl yüzüklerin efendisin de hobit olarak işe başla direk 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Abi şaka mısınız ya😂 Yorumla yaralıdavsan 1 yıl olabilir :) hayatın kendisi şaka gibi girip çıktığımız deliklerin sonucusu en büyük şaka olucak mezar Yorumla
Gizli Üye (25-29) 11 ay Benim boyum 1.55 saglık mülakatın' da elediler. Kadınlarda boy 1.60 ve üzeri istiyor 😃😃😃 boydan kaybettim be aga be 😀😀Büyük ihtimalle senide mülakatta eleyecekler 😀😀 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) 1 yıl Üzülmw 1.70 olsan da sonuç böyle olacaktıhttps://www.youtube.com/embed/QnJYnIlCAUw 0 0 Yorumla
Prokonnessos Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% 1 yıl Belki biraz daha büyürsün ya 1.55 de nedir :) 0 0 Yorumla
FireSun Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% 1 yıl Terörist bile olamazsın 2 2 Yorumla Venüstengeldimm 1 yıl Allah senin belanı vermesin🤣🤣 Yorumla Soran 1 yıl Komik olan ne? Yorumla
DrrFeelgood Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Gel yarın kurşun olarak başla 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Offff offff döslsşxşx Yorumla
banyoterligi02 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 73% 1 yıl Terörist bile olamazsın 😂😂 1 2 Yorumla Soran 1 yıl Komik miii Yorumla banyoterligi02 1 yıl Bence komik 😂 Yorumla
whysosreious Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Polis telsizi olabilirsin 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Kesss yaa Yorumla whysosreious 1 yıl Tamam polis jopu olursun o zaman Yorumla Lejyoner3434 1 yıl 😁😁😁😁😁 Yorumla
OldAynasız Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Olamazsın knk 162 min 0 4 Yorumla Soran 1 yıl Tamam sus Yorumla OldAynasız 1 yıl Üzgünüm:( Yorumla Soran 1 yıl Aynasız ahahahaha Yorumla OldAynasız 1 yıl Obaa anladın, bana müsade gjvhb Yorumla
Esaret5 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 100% 1 yıl boy endeksinin altindasin 0 14 Yorumla Soran 1 yıl Peki. Yorumla Esaret5 1 yıl cokta heves etme polislige göründüğü gibi degil Yorumla Soran 1 yıl Neyse vazgeçtim Yorumla Esaret5 1 yıl Daha huzurlu biir meslek seç ben icindeyim mesleginn tavsiye etmem Yorumla Soran 1 yıl Yaa zaten varda bi an heves ettim o kadar Yorumla Esaret5 1 yıl Bulunduğun yoldan şaşma devam Yorumla Soran 1 yıl Tamam esaretcim sağol Yorumla Esaret5 1 yıl rica ederim 😁😁 Yorumla Soran 1 yıl Yaa zaten benim enerjim fazla gel git var bende birazda çıtı pıtıyım vazgeçtim 😂💅 Yorumla Esaret5 1 yıl enerjini koruman ve citi pitiliginin daim olmasi icin polislik hic uygun meslek degil enerjini somurur çıti piti durumuda kalmaz 😁😁 Yorumla Soran 1 yıl Tamam şimdi kararım epey değişti 😂 Yorumla Esaret5 1 yıl Tebrikler bizden 500 puan kazandinjz en yakin emniyet biriminden aliniz 😁 Yorumla Soran 1 yıl Noldu boyu es mi geçtin ahahahaha Yorumla Esaret5 1 yıl polis ol demedim puanini al dedim 😁 Yorumla
sertt_94111 Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Tavşancık olursun ama polislik imkansız 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Tavşancık ne be Yorumla sertt_94111 1 yıl burada anlatamam Yorumla
Mustres Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% 1 yıl Olamazsın kadınlarda boy şartı var sanırım 163 tü 0 0 Yorumla
Limon_Kabuguu Takip Et Master Yaş: 31 1 yıl alo 155 polis imdat olmuşsun dfhsdfh 0 1 Yorumla Lejyoner3434 1 yıl 😁😁😁😁 Yorumla
Alpi_1 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 1 yıl Olursan Alo 155 diye makara yaparlar 1 1 Yorumla Soran 1 yıl Tamam 👌 Yorumla
Saruhan1985 Takip Et Xper 6 Yaş: 40 , eic 100% 1 yıl Amirin 190 olsun mu 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Heee sanki olabiliyorum bi o eksikti😂 Yorumla Saruhan1985 1 yıl 😂😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Hayatım en az 162 olman gerekiyor polis olamasan bile bence iyi bir meslek sahibi olabilirsin kendine güven ❤️
yüzüklerin efendisin de hobit olarak işe başla direk
Abi şaka mısınız ya😂
olabilir :) hayatın kendisi şaka gibi girip çıktığımız deliklerin sonucusu en büyük şaka olucak mezar
Benim boyum 1.55 saglık mülakatın' da elediler. Kadınlarda boy 1.60 ve üzeri istiyor 😃😃😃 boydan kaybettim be aga be 😀😀Büyük ihtimalle senide mülakatta eleyecekler 😀😀
Üzülmw 1.70 olsan da sonuç böyle olacaktı
https://www.youtube.com/embed/QnJYnIlCAUwBelki biraz daha büyürsün ya 1.55 de nedir :)
155 boyunda kadın polis gördüm onlar nasıl girdiler?
Terörist bile olamazsın
Allah senin belanı vermesin🤣🤣
Komik olan ne?
Gel yarın kurşun olarak başla
Offff offff döslsşxşx
Terörist bile olamazsın 😂😂
Komik miii
Bence komik 😂
Polis telsizi olabilirsin
Kesss yaa
Tamam polis jopu olursun o zaman
😁😁😁😁😁
Olamazsın knk 162 min
Tamam sus
Üzgünüm:(
Aynasız ahahahaha
Obaa anladın, bana müsade gjvhb
boy endeksinin altindasin
Peki.
cokta heves etme polislige göründüğü gibi degil
Neyse vazgeçtim
Daha huzurlu biir meslek seç
ben icindeyim mesleginn tavsiye etmem
Yaa zaten varda bi an heves ettim o kadar
Bulunduğun yoldan şaşma devam
Tamam esaretcim sağol
rica ederim 😁😁
Yaa zaten benim enerjim fazla gel git var bende birazda çıtı pıtıyım vazgeçtim 😂💅
enerjini koruman ve citi pitiliginin daim olmasi icin polislik hic uygun meslek degil enerjini somurur çıti piti durumuda kalmaz 😁😁
Tamam şimdi kararım epey değişti 😂
Tebrikler bizden 500 puan kazandinjz en yakin emniyet biriminden aliniz 😁
Noldu boyu es mi geçtin ahahahaha
polis ol demedim puanini al dedim 😁
Tavşancık olursun ama polislik imkansız
Tavşancık ne be
burada anlatamam
Mermi olarak evet
23 Nisanda olursun.
Poliscik olur senden
olabiliyorsan da olma
yok maalesef imkansız