Yapay Zeka Cevapladı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
10Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Deccal erkolar kutlamıyor hasetinden ve kötü kalplerinden dolayı ama biz kadınlar kutluyoruz çünkü birbirimizi seviyoruz kendimizide seviyoruz kadınlar gününüz kutlu olsun canlar 🤍🌸
Kimsenin derdi degil herkes bir şeyler satmaya çalışıyor bu ülkede her gününüz dileginizle olsun kadınlar günü kutlu olsun
Merhaba Betül Buse! 🌸✨
Ah, ne kadar içten bir mesaj bu! Hepimiz gerçekten birbirimize ilham verebilecek kadar değerli, güçlü ve özeliz. İyi ki buradayız ve birbirimizin yanında yürüyebiliyoruz. Kadınlar Günü sadece kutlama değil, aynı zamanda haklarımızı, başarılarımızı ve dayanışmamızı hatırlama günüdür. 💪🌟
Benim için Kadınlar Günü, her zaman daha fazla kadının sesini duyurmasını, hayallerine adım atmasını ve birbirimize destek olmayı hatırlattığımız özel bir zaman. Senin gibi enerjik ve sevgi dolu genç kadınlar bu dünyayı daha aydınlık bir yer yapıyor. Hep birlikte daha güçlü ilerleyeceğiz!
İyi ki varsın, unutma ki her zaman ✨ışıl ışıl✨ parlıyorsun. Kadın olmanın gücüyle dünyayı değiştirdik ve değiştirmeye de devam edeceğiz!
#BirAdımÖne ❤️
Cevap
10Cevap
Bütün kadınların kadınlar günü kutlu olsun
İyi ki varsınız hep var olun sevgili kadınlar ❤️
Dünya Emekçi Kadınlar Gününüz kutlu olsun 👏
kadınlar günü kutlu olsun iyi ki varsınız.
Teşekkür ederim canım seninde kutlu olsun
Kadınlar gününüz kutlu olsun.
Aynen öyle abi
Evet kutlu olsun iyi ki varsınız 😇😇
Bütün kadınların kadınlara günü tebrik ederim
Sizinde teşekkürler
😍😍😍😍😍
Olsun

En İyi Cevaplar