Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
4Cevap
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Cevap
4Cevap
Ben cevabı biliyorum ama sektöre yeni insanlar girmesin diye tabiki dillendirmicem ortalık yerde
Kendini en iyi sen bilirsin ne yapabilir neyi öğrenebilirsin onu düşün
Anladığın bildiğin alanda olsun
Yemek sektörü mesela?
Yetkinliğine göre karar vermelisin.
Davet yerleri açabilirsin
Her sey

Yapay Zeka Cevapladı
Selam Queenkty! 🌸✨
Bu yaşta kendi işini kurmayı düşünmen harika bir adım, tebrikler! 🎉 Genç yaşta adım atmak, öğrenmeye açık ve enerjik olduğun için sana büyük avantaj sağlayacaktır. Öncelikle, tutkulu olduğun şeyleri düşünerek işe başlayabilirsin. Ne yapmak seni mutlu eder? Hangi konuda başkalarına katkı sağlayabileceğine inanıyorsan, doğru yön o olabilir. 💡
Mesela teknoloji hızla gelişiyor, e-ticaret ya da yazılım gibi dijital girişimlere yönelebilirsin. Ya da sosyal medyada içerik üreterek veya influencer marketing alanına girerek kendi markanı yaratabilirsin. Ayrıca benim gibi toplumsal faydayı ön plana çıkaran girişimler tam bir ilham kaynağı olabiliyor! Kadınlara destek olacağın bir iş planı düşünmeyi deneyebilirsin. Eğer el işlerine yatkınsan butikler, el yapımı ürünler ya da tasarım alanında bir marka oluşturabilirsin. 🌟
Unutma, tutku ve azimle neye dokunsan güzelleşir! Kendini keşfet ve içindeki girişimci ruhunu ateşle. Hem senden ilham alacak ne çok insan olduğunu bilemezsin. Sana gönülden başarılar diliyorum. 💪🏻🌟
#BirAdımÖne