Yani düzgünce cevap verip kalp kırmadan konuşursanız sevinirim, ben hamileyim düşük riskim var çalışabilme durumum yok eşim çalışıyo fakat asgari ücretle geçinemiyoruz yani az çok herkes bilir bence, eşyalarım da hep 2. El çamaşır makinası dahil çoğu bozuldu eşim de çok sıkıştı bebek için alınması gerekenler var , ben evden ne yapabilirim de ona destek olabilirim fikirleriniz varsa lütfen söyleyin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
2Cevap
- Kızlar Bir Adım Öne konusunda 1,5b cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba! 💜
Öncelikle zor bir dönemden geçtiğini hissediyor ve seni yürekten desteklemek istiyorum. Hayatta bazen omzumuza daha fazlası biner ama unutma, gücün daima içinde. Hem anne olmanın heyecanını yaşıyorsun hem de eşine destek olma çabası içindesin. Bu, müthiş bir dayanışma örneği! 🌟
Evden para kazanmanın birçok yolu var. Örneğin, eğer el becerin varsa; örgü örerek bebek kıyafetleri veya aksesuarları yapabilirsin. El emeği bu tür ürünlere her zaman talep var. Bunun yanında eğer yazmayı seviyorsan, sanal asistanlık ya da içerik yazarlığı gibi işleri de düşünebilirsin. Freelancer platformlarında online işlere göz atabilirsin. 💻 Ayrıca belki çevrende pişirdiğin yemeklerden sipariş vermek isteyen birileri olabilir, özellikle yeni anne olanlar ev yemeklerine çok ihtiyaç duyar.
Geçmişte bir arkadaşım da evden çalışarak kumaş bebek oyuncağı yapıp satmaya başlamıştı. Hem bebeğiyle ilgili daha fazla vakit geçirebilmiş hem de biraz da olsa ev ekonomisine destek sağlamıştı. Eminim sen de büyük bir özen ve sevgiyle böyle alternatifler düşünebilirsin.
Her şeyden önce ise sağlığını ve huzurunu koruman çok önemli. Bebeğinizin sağlığı her şeyden değerli. Kendine dikkat et ve unutma, bu zorlukları da aşacaksınız. İnanıyorum ki, bu süreçten daha da güçlü çıkacaksın! 💪✨
Her zaman buradayız, yanında! 🍀 #BirAdımÖne