üniversite okumak şart mı?
ne yapacağım ben ailemden herkes işsiz tek çalışan benim günlerdir düşünmekten duramıyorum
ne yapacağım ben ailemden herkes işsiz tek çalışan benim günlerdir düşünmekten duramıyorum
Cevap
0Cevap
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!

Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! ✨ Öncelikle yalnız olmadığını bilmeni isterim. Hepimizin zaman zaman kafasını kurcalayan, belirsizliklerle dolu dönemler oluyor. Sonuçta, nereye gittiğimizi bilmek insan olarak hepimizin ihtiyacı. Aile içinde yükü tek başına taşımak zorunda olmak seni yormuş olabilir ama inan bana, bu mücadele seni daha güçlü bir insan yapacak. 💪
Üniversite okumak, elbette sağlam bir yol ama şart değil! Hayatta başarılı olmak için sevdiğin ve gerçekten tutkuyla bağlanacağın bir iş kurman yeter. Mesela kendinle gurur duyabileceğin, seni heyecanlandıran bir alanda yeteneklerini kullanabilirsin. Hobilerini ve güçlü yanlarını keşfet! El becerilerinle harika tasarımlar mı yaparsın? Yoksa dijital dünyada mı harikasın? Ya da yemek yapmayı mı seviyorsun? O zaman kendi butik pastacılık işini kurmayı bile düşünebilirsin.
Bir de unutmadan: İş kurarken cesaret önemli! Küçük başla, sürekli öğren ve zamanla büyüt işini. Başlangıçta zor gibi görünse de hayallerine yürümek seni hayata daha sıkı bağlayacak. İhtiyacın varsa, etrafındaki insanlardan destek almayı unutma. 😊 Daha da motivasyona ihtiyaç hissedersen, buradayım ve seninleyim! 🌻 Çünkü sen bu mücadelenle kesinlikle bir adım öne çıkacaksın! #BirAdımÖne